8. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma

Hiihtolomalla tuli tehtyä kaikenlaista. Alkuloman vietin tosiaan Helsingissä, josta toin koirille tuliaiseksi apinalelun. Löysin lelun Kampin Mustista ja Mirristä. Se oli alennuksessa ja hintaa oli 3e, alkuperäistä hintaa en muista. Torstaina jo huomasin, että jompi kumpi koirista oli suolistanut lelun ihan kokonaan... No, ainakin oli mieleinen lelu. :D
Tietysti lomalla myös lenkkeiltiin, leikittiin ja laiskoteltiin. Rally-tokon treenaaminen jäänyt vähän vähemmälle, viime sunnuntaina meiltä jäi treenit väliin, kun olin siellä Helsingissä ja tälläkin viikolla jää väliin, kun ollaan näyttelyssä. Kotona ollaan kyllä vähän treenailtu, ettei asiat unohtuisi ihan kokonaan.
Tiistaina näin pennut ensimmäistä kertaa, kun oltiin Kristiinan luona käymässä. Torstaista perjantaihin olin siellä yön yli hoitamassa koiria, kun he olivat reissussa. Mulla oli siis hoidettavana Lilla ja sen pennut sekä lk. kääpiömäykky Bändi (joka on Lunan mummi ja Lyylin isomummi) ja peke Ukkis. Tosi hyvin meillä meni, tosin en meinannut malttaa missään vaiheessa lähteä pois pentulaatikon vierestä. Vaikka pennut eivä oikeastaan muuta tehneet, kuin vain nukkuivat ja söivät, niin niitä oli silti ihana katsella.








Huomenna me mennään Enon ryhmikseen. Sinne ilmoitin Lyylin pelkästään, Luna jää siis tällä kertaa kotiin. Kunhan saan tämän postauksen valmiiksi, ajattelin pestä Lyylin. Eihän nämä mäykyt oikeastaan mitään turkinhoitoa kaipaile, mutta eipä siitä pesemisestä haittaakaan ole, kuitenkin ne aina vähän likaantuu lenkeillä yms. Lyyli on pesty kerran aikaisemmin, vähän päälle kuukausi sitten silloin ennen Joensuun näyttelyä. Ihan hyvin Lyyli malttaa seistä paikallaan pestessä, vaikka ei se kovin paljoa siitä tykkääkään.
Vähän taas jännittää, kuinka huomenna menee pöydällä. Varsinkin kun miestuomari kyseessä (ei ole koskaan aikaisemmin ollut) ja kaiken lisäksi Lyylillä on juuri nyt juoksut, joten se on varmaan vieläkin pidättyväisempi ja arempi. Mutta lähdetään kuitenkin kokeilemaan ja toivotaan ettei evaa tai hylkyä tulisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)