9. maaliskuuta 2014

Eno 9.3.2014

Olipa melkoinen päivä tänään Enon ryhmiksessä. Lähtö oli hieman kahdeksan jälkeen ja perillä Enossa olimme joskus puoli yhdentoista aikoihin. 
Meidän mukanamme samalla kyydillä Enoon tuli myös ihana pk. kääpiötyttö Vilma omistajansa kanssa. Heidän kehä oli vähän yhdentoista jälkeen. Mahtavasti he menivät kehässä ja Vilma näytti upealta kuten aina, mutta tällä kertaa he saivat vain EH:n. 
Lk. kääpiöihin oli aikaa melko kauan Vilman kehän jälkeen, joten siinä oli aikaa syödä eväitä ja vähän rentoutua. Äiti myös osti Lyylille ihanan kaulapannan. Katselin myös pitkäkarvaisten kehää ajankuluksi.
Vihdoin tuli meidän vuoro mennä kehään. Odotukset eivät olleet todellakaan korkealla, sillä tuomari oli pitänyt todella tiukkaa linjaa koko päivän, jakaen paljon T:tä ja H:ta. Aluksi tuomari pyysi kerran ympäri ja sitten pöydälle. Tosiaan, kuten eilisessä postauksessa kerroin minua pelotti kuinka Lyyli käyttäytyisi pöydällä, kun sillä on juoksut ja oli vielä miestuomari ensimmäistä kertaa, mutta Lyylihän käyttäytyi mielettömän hyvin, paremmin kuin koskaan ennen!! Vähän se kyllä mulkaisi tuomaria, kun hän tutki takaosaa, mutta muuten ei yhtään välittänyt.
Pöydän jälkeen piti mennä edestakaisin ja sitten vielä seisomaan tuomarin eteen. Pian kehätoimitsija näytti meille punaista ja vaaleanpunaista lappua, eli ERI ja SA! En meinannut uskoa silmiäni, olin varautunut että sieltä tulisi H, tai enintään EH. Mutta kuitenkin, odottelimme että loput luokat menisivät ja sitten oli PN-kehä. Lyyliä vastassa PN-kehässä oli valioluokassa oleva venäläinen narttu. Ensin seisotettiin koiria, sitten pari kiekkaa kehän ympäri ja sitten tuomari näytti meidät ykkösiksi!!! PN1 ja SERT! Heti sen jälkeen olikin ROP-kehä, jossa vastassa oli valioluokan venäläinen uros, josta muuten tuli Suomen muotovalio tänään. Samalla kaavalla mentiin kuin PN-kehässäkin, eli ensin seisotettiin ja sitten pari kiekkaa ympäri. Meille ojennettiin valkovihreä ruusuke, eli VSP! Ihan huikea fiilis oli ja olen mielettömän ylpeä Lyylistä!!!! Tulokset yllättivät minut kyllä ihan täysin.
Päästiinkin sitten heti lähtemään kotia kohti. Todella mukava päivä oli, kiitos vielä matkaseurasta Vilma ja Niina. 

Lyyli (Awakuuntytär)
"Kaunisryhtinen ja jäntevä 10kk narttu. Erinomaista tyyppiä. Tyylikkäät ja tasapainoiset linjat rungossa. Erinomainen, täyteläinen eturinta. Kaunisilmeinen, jalo pää. Lyhyet olkavarret, muuten hyvä raajarakenne. Pitkä rintakehä. Tehokkaat säännölliset liikkeet. Hyvä temperamentti." JUN ERI JUK1 SA PN1 SERT VSP
Tuomari: Harry TastParas narttu -kehässä

Kaulapanta, jonka äiti osti Lyylille. Hintaa pannalla oli n. 30€.

Takajalat huonosti, joten selkälinja näyttää oudolta

Palkintoposeeraus

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)