16. maaliskuuta 2014

Mätsärissä Siilinjärvellä

Tänään käväistiin Siilinjärvellä mätsärissä Lyylin kanssa harjoittelemassa. Ilmoittauduin vain junior handleriin. Aika iso riski oli ottaa Lyyli, kun se on vielä niin nuori ja arvaamaton, mutta mätsäreissähän juuri on tarkoitus harjoitella!
Mätsäri järjestettiin parkkihallissa. Muuten se oli ihan hyvä paikka, mutta vaatteet ja koiran karva menivät ihan likaiseksi maassa. 
Lapsi & Koira-kisa oli ensin ja junnut alkoi heti sen jälkeen samassa kehässä. Junnuissa oli vain kuusi kilpailijaa. Ensin mentiin yhdessä ympäri kierros. Sitten oli yksityisarvostelu, jossa tuomari tutki Lyylin pöydällä ja sen jälkeen pyysi menemään kolmion. Mielestäni se meni meiltä hyvin. Vähän Lyyli toki on edelleen arka pöydällä, mutta kyllä se paljon on kehittynyt!
Seuraavaksi tuomari poimi neljä parasta jatkoon ja me kuuluttiin Lyylin kanssa tähän joukkoon. Tuomari pyysi vielä muutaman kiekan menemään yhdessä ympäri, jonka jälkeen hän alkoi sijoittamaan kisaajia. Meidät kuulutettiin toisiksi, tuloksena siis JH2! Huippua, Lyyli oli ihan mahtava. ♥
Palkinnoksi saatiin ruusuke, Hau Hau Championin kanatikku ja erilaisia herkkupaloja. Kuvia ei kehästä ole, koska olin mätsärissä kahdestaan Lyylin kanssa, joten meillä ei ollut ketään kuvaajaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)