20. maaliskuuta 2014

Haaste

Saatiin Elämän Pituista Rakkautta -blogista haaste, kiitos! Oli aika vaikea keksiä faktoja itsestä, varsinkin kun tuonne "kaksijalkainen"-sivulle olen jo kirjoittanut aika paljon, enkä halunnut kaikkea samaa kirjoittaa tähän. 

Haasteen säännot:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään. 
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takasin haastamista.

1. Lempikoirarotuni ovat mäyräkoira (kaikki rotumuunnokset, mutta lyhytkarvaiset kääpiöt ja kaniinit miellyttävät ehkä eniten), belgianpaimenkoira (kaikki muunnokset myös belgeissä, mutta tervu kuitenkin ehkä ykkönen), italianvinttikoira ja sileäkarvainen kettuterrieri.
2. Mun pukeutumistyyli on rento, eniten tykkään olla löysissä housuissa ja nykyään käytän vain harvoin farkkuja. Rakastan kuitenkin pukeutua hienosti koiranäyttelyihin!
3. Koirien ohella rakastan hevosia ja ratsastinkin melkein 9 vuotta. Tällä hetkellä pidän kuitenkin taukoa, kiinnostus tallilla käymiseen lopahti ja eipä siihen aikaakaan oikein olisi. 
4. Katson hyvin vähän TV:tä ja pärjäisin varmasti mainiosti ilman sitä, kun on netti. Ainoat sarjat, joita katson ovat Glee ja Pretty Little Liars, niitäkin katson aina Netflixistä. 
5. Rakastan puhelimen kuoria! Kännykkäni on iPhone 4S, johon multa löytyy tällä hetkellä yli kymmenet erilaiset kuoret. Olen miettinyt, että voisin teettää kuoret Lunan, Lillan ja Lyylin kuvalla.
6. En malta odottaa että täytän 18. Muutamia juttuja mainitakseni voisin sanoa, että odotan mm. sitä että pääsen kehätoimitsijakurssille ja sitä, että saan nimilleni kennelnimen.
7. Kennelnimen keksiminen voi todellakin olla vaikeaa! Varsinkin, kun pitää keksiä monta eri vaihtoehtoa siltä varalta, jos se ykkösvaihtoehto ei menisi läpi. 
8. Lempivärini on ehdottomasti pinkki! 
9. Mulla on mopokortti ja skootteri. Skootteri on tosi kätevä, ei tarvitse pyytää vanhempia kuskailemaan tai kytätä bussiaikatauluja. Ainoa miinus on, että skootterilla ei voi kuljettaa koiria, joten koirajutuissa olen edelleen tosi riippuvainen vanhemmista ja julkisesta liikenteestä.
10. Oon n. 170cm pitkä. Ennen olisin halunnut olla lyhyempi, nykyään tykkään pituudestani.
11. Lempiherkkuni on valkosuklaa. 

Kysymykset minulle:
1. Missä maissa haluaisit käydä?
- Haluaisin matkustella monissa maissa, mutta muutamia mainitakseni voisin sanoa Kanada, Yhdysvallat ja Venäjä. Ne maat vaikuttavat hyvin mielenkiintoisilta ja myös kauniilta. 
2. Talvi vai kesä?
- Kesä, ehdottomasti. On ihanaa, kun on niin lämmin ja yötkin on valoisia ja voi olla tosi paljon ulkona.
3. Onko eläintä josta et pitäisi?
- Hmmm, käärmeistä en pidä. Enkä myöskään suurimmasta osasta ötököistä. 
4. Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa?
- Kaupungissa. Toisaalta maalla voisi myös olla ihan kiva asua jossain isossa talossa, jossa olisi paljon tilaa koirille ja iso piha-alue ja metsät. Muuten en tykkäisi asua maalla, se olisi niin "kaukana kaikesta". 
5. Tavoitteita tälle vuodelle?
6. Kolme asiaa, joita inhoat?
- Eläinrääkkäys, loskasää ja ötökät.
7. Kivointa mitä on tapahtunut lähiaikoina?
- Varmaan Lillan pennut ja kun pääsin hoitamaan niitä. Enon ryhmis oli myös tosi mukava reissu. 
8. Koirarotu, jota et haluaisi itsellesi?
- En haluaisi mitään mastiffia/bulldoggia/bullterrieriä tms. Niiden ulkonäkö ei miellytä mua yhtään, eikä mikään niistä kyllä muutenkaan mulle sopivalta rodulta vaikuta.
9. Paras asia tällä hetkellä hetkellä?
- Vaikea kysymys, koska on niin monta hyvää asiaa. No, ainakin se, että kesä tulee! 
10. Ruoka, mitä et voisi syödä?
- Hernekeitto, maksapihvit, maksalaatikko ja mämmi nyt ainakin ovat sellaisia mitä en vapaaehtoisesti suuhuni pistä.
11. Oletko koskaan elänyt ilman koiraa?
- Kyllä, elämäni ensimmäiset 11 vuotta. Nykyään en kyllä varmasti pystyisi.

En keksinyt ketään, kelle voisin tämän haasteen laittaa eteenpäin, joten en myöskään alkanut keksimään kysymyksiä turhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)