28. helmikuuta 2014

Lillan pennut + Luna 5v

VAROITUS! Postauksen lukeminen saattaa aiheuttaa vakavaa pentukuumetta.


Viime päivien aikana onkin tapahtunut, on vaan ollut niin kiireistä etten ole ehtinyt tänne kirjoittamaan. Nyt kuitenkin alkoi vihdoin ansaittu hiihtoloma ja istun parhaillaan junassa, joten minulla on aikaa kirjoittaa. 
Lillalle tosiaan syntyi pennut jo keskiviikkoiltana 26.2, vaikka laskettu aika olisi ollut vasta sunnuntaina. Siinä ei kuitenkaan ole mitään ihmeellistä, vaan se on aika normaalia että varsinkin ensisynnyttäjä voi synnyttää aikaisemminkin. 
Lillan pennut syntyivät siis myöhään keskiviikkoiltana. Lilla on aikaisemmin päivällä lähtenyt kasvattajan luokse ja myös äitini lähti mukaan katsomaan synnytystä. Synnytys sujui kuulemma hyvin. Lillalle syntyi siis 3 tyttöä. Kaksi mustaa punaisin merkein ja yksi punainen laikullinen tai ruskea laikullinen, vähän vaikea sanoa vielä. En malta odottaa että pääsisin näkemään vauvelit ja tietenkin Lillan. Vaikka olen ollut Lillasta erossa vasta kaksi päivää, silti on jo hirmu ikävä! Mutta luultavasti näen Lillan ja pennut ensiviikon loppupuolella. :) Postauksen lopussa kuvat jokaisesta vauvasta, ikää heillä on kuvissa yksi päivä. Kaikki pentukuvat © Kristiina Ahlberg. 


Toisekseen, tänään on Lunan 5v synttärit! Juurihan se oli vielä ihan pikkuinen pentu. Tein Lunalle kakun maksalaatikosta ja koristelin sen juustolla ja makkaranpaloilla. Luna sai lahjaksi aktivointipelin.

4 kommenttia:

 1. Voih! Ihan hirrrmusen söpöjä pentusia. Hyvä, että synnytys onnistui:) Mun pentukuume vaan kasvaa, kyllä sellainen pitäisi saada:3
  Ja paljon onnea Lunalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mielettömän suloisiahan ne kyllä ovat!! Ja Luna kiittää onnitteluista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)