8. helmikuuta 2014

Mätsärissä

Tänään oltiin siellä mätsärissä, mistä eilisessä postauksessa puhuin. 
Ensin oli junior handler, jossa oli 12 kisaajaa. Me oltiin Lunan kanssa numero 8. Ensin oli yksilöarvostelut. Meillä ei todellakaan mennyt kovin vahvasti, pöydällä Luna oli pelokkaampi kuin tavallisesti ja liikkeessä se vilkuili ympärilleen epäluuloisesti ja haisteli maata.
Yksilöarvosteluiden jälkeen tuomari tiputti neljä kisaajaa pois eli jäljelle jäi kahdeksan, tässä vaiheessa me ei vielä tiputtu. Sitten mentiin yhdessä ympäri ja sitten jokaisen piti tehdä L. Edelleen Luna jatkoi ympärille vilkuilua ja maan haistelua. Sitten tuomari tiputti vielä neljä kisaajaa pois ja nyt me tiputtiin, täysin ansaitusti. Jäätiin kuitenkin vielä jännittämään kehän laidalle, kun kaverini pääsi jatkoon havannankoiransa kanssa. He voittivat lopulta koko kisan, ihan mahtavaa!! 
Junnujen jälkeen samassa kehässä alkoi pikkupennut, johon olin siis Lyylin ilmoittanut. Me oltiin kehässä vasta 35., joten aika kauan saatiin odotella. Meitä vastassa kehässä oli länsigöötanmaanpystykorva. Lyyli ravasi huippuhyvin!!! Pöydällä Lyyli oli taas aika pelokas ja arka ja juuri sen aristelun takia saimme sinisen nauhan. 
Ennen sinisten nauhakehää oli punaisten nauhakehä, vaikka yleensä se on toisinpäin. Sinisten nauhakehässä koiria oli noin 25. Koirat jaettiin kahteen ryhmään ja sitten mentiin niissä ryhmissä muutaman kerran ympäri. Sitten tuomari alkoi tiputtamaan koiria jatkosta ja loppujen lopuksi koiria oli kehässä enää neljä, Lyyli kuului tähän joukkoon. Sitten tuomari alkoi sijoittamaan. Meidät tuomari sijoitti neljänsiksi! Eli Lyylin tulos siis pikkupentujen SIN4!!! Oon ihan super ylpeä pikkuisesta, se jaksoi mielettömän hyvin. ♥

Tässä sitten pari palkintoposeerausta. Me saatiin junnuistakin palkintoja vaikkei edes sijoituttu. Junnuista saatiin palkinnoksi ruusuke, muistikirja ja kynä, tikkari, heijastin, ranneke ja luu. Pikkupennuista palkinnoksi saatiin ruusuke, pokaali, luu ja kanaliuskoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)