15. helmikuuta 2014

Rally-tokotreeniä videolla


Olin tänään pihalla treenaamassa rally-tokoa ja sain myös pikkusiskoni mukaan kuvaamaan! Tämä video on aika lyhyt, eikä tässä nyt olekaan muuta kuin pätkät seuraamista ja luoksetuloa. Ensi kerralla voisin tehdä pidemmän videon, jossa olisi paljon erilaisia rallyliikkeitä mukana. Katsotaan milloin saan sellaisen tehtyä, luultavasti viimeistään hiihtolomalla.

 Paina oikean alareunan YouTube-kuvakkeesta, niin näet videon YouTubessa suurempana!
 
Meidän vahvuudet rallyssa on ehdottomasti eteenmeno, maahanmeno ja paikallaolo. Heikkouksia on liian kaukana oleva perusasento, maasta ja istumasta seisomaan siirtyminen sekä seuraamisessa edistäminen. Niitä ollaankin nyt kovasti yritetty parantaa. Lunalla on myös puutetta motivaatiosta. Jos se ei saa mielestään tarpeeksi usein palkkaa (=nameja), se ei viitsi myöskään tehdä mitään liikkeitä. Huono juttu sinänsä, kun kisoissahan koiraa ei saa palkata. Äänellä saa kyllä palkata ja sitä palkkausta käytänkin namejen lisäksi, mutta ei se loppujen lopuksi hirveämmin Lunaa innosta.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen seuruu! :D Itelläkin ois pientä kiinnostusta rally-tokosta, mut vielä ei olla oikeestaan sitä päästy Kertun kans kokeilemaan.. Mut tsemppiä teille rallyn pariin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) kannattaa kyl ehdottomasti joskus kokeilla rallya jos teille vaan mahollisuus tulee, tää on mielettömän kiva laji! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)