29. lokakuuta 2014

Mätsäri 26.10.2014

Eilen olin Hukka-Putken järjestämässä mätsärissä Musti & Mirri Areenalla Kuopiossa, mukanani Lilla. Tarkoitus oli aluksi ottaa myös Lyyli mukaan, mutta kukaan ei päässyt oikein lähtemään sinne kaverikseni, enkä olisi halunnut jättää toista koiraa yksin odottamaan häkkiin.
Osallistuimme junior handleriin. JH:ssa oli vain 3 kisaajaa ja koko mätsärissä oli vähän koiria, varmasti ainakin samaan aikaan ollut Seinäjoki KR söi porukkaa suuren määrän. Tuomari pyysi kaikki ensin yhdessä ympäri, ja sitten jokaisen yksilöarvostelut.
Tuomari tutki koiran pöydällä, kysyi ikää ja pyysi näyttämään hampaat. Voi minun pikku hötkylä-pötkylää, eihän se pysynyt yhtään paikallaan! :D Varsinkin, kun Lillalla on tällä hetkellä valeraskaus, niin se on ihan super super ylivilkas! Siispä, se ei meinannut ollenkaan pysyä paikalla pöydällä, vaan jalat vispaili joka suuntaan... Se teki myös tosi haasteellista hampaiden näyttämisestä. Tuomari ei pyytänyt mitään liikkeitä, muuta kuin ympäri... ja tämän lisäksi tuomari pyysi sen jälkeen seisottamaan koiran, mutten jotenkin tajunnut sitä, niin se "seisotus" oli varmaan melkoinen... :D Mutta ei se tuomari mitään siitä sanonut.
Yksilöarvosteluiden jälkeen piti mennä vielä kerran ympäri, ja sitten sijoitukset olivatkin selvillä. Meille 2. sija, se oli kyllä hyvinkin arvattavissa. Saimme moitteita juurikin siitä pöydällä olosta, kehuja sen sijaan saimme todella hyvästä liikkeestä.
Palkinnot olivat tosi hyvät: oli ruusuketta, pokaalia, koirakirjaa, valokuvakehystä, pinssiä, pelikorttia, koirille luita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)