10. lokakuuta 2014

Agilityn alkeiskurssi, 4. ja 5. kerrat

Postailu on vähän taas jäänyt, kun ei ole ollut aikaa pyöriä tietokoneella viime aikoina, kaikenlaisten koulujuttujen ja muiden menojen takia. Koirienkaan kanssa en ole mitenkään erikoisemmin ehtinyt touhuta, paitsi Lunan kanssa tietenkin, kun ollaan siellä agin alkeiskurssilla ja huomenna meillä on rallykisat.

Viime viikolla agissa oli aiheena kepit, kuten viime postauksessa vihjasinkin. Paikalla oli minun ja Lunan lisäksi vain kaksi muuta koirakkoa, eli meillä oli superpaljon aikaa olla kouluttajan opissa. 
Pujottelun harjoittelun aloitimme kahdella kepillä. Se sujui täysin ongelmitta, joten pian sain siirtyä Lunan kanssa neljään keppiin. Se oli vähän haastavaa, kun omia käsiäkin piti käyttää ohjaukseen... Vähän sekaisin meinasi mennä aina :D Mutta Luna meni silti hirmu hienosti ja saimmekin kehuja kouluttajalta. 
Itsenäisinä tehtävinä sai tehdä umpiputkea, rengasta ja hyppyä. Viimeksi kun harjoittelimme rengasta, Luna ei millään suostunut hyppäämään sitä ja aristi sitä. Mutta nyt sain sen hyppäämään pari kertaa ihan renkaan läpi! Huipputyttö!! ♥
Pikkusiskoni oli mukana kuvaamassa, joten tässä muutama kuva. Laatu on todella huono, mutta ei voi mitään...






Tämän viikon kurssikerralla, joka oli toissapäivänä, aloitimme puomin ja pöydän harjoittelemisen. Tekniikkana puomin harjoittelussa oli 2 on 2 off -tekniikka. Siis niin, että koira nostetaan puomille, puomin edessä maassa on nami, ja koiran olisi tarkoitus pysähtyä siihen puomin eteen niin, että sen takajalat pysyvät puomilla. Tekniikasta löytyy myös YouTubesta ihan tuolla hakusanalla videoita, jos joku haluaa käydä katsomassa.  
Luna oli puomilla ihan SUPER! Oikeasti, ihan mahtava! Kouluttakin kehui Lunaa todella paljon! 
Pöytää harjoittelimme ilman kouluttajan apua. Se sujui myös tosi hyvin, Luna tykkäsi siitä niin paljon, että innostui hyppimään siihen ihan ilman että ehdin sanoa käskyä. :D 
Otin Lunan kanssa myös vähän keppejä siinä lopussa. Neljä keppiä alkavat sujua jo todella hyvin!
Ensi viikolla on alkeiskurssin viimeinen kerta, mutta me jatkamme sitten sen jälkeen peruskurssille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)