16. lokakuuta 2014

Agilityn alkeiskurssi, 6. kerta + talvipukushoppailua koirille

Eilen oli alkeiskurssin viimeinen kerta. Jatkoimme puomin harjoittelua kouluttajan kanssa ja lopputunnilla otimme kouluttajan kanssa myös keppejä. Itsenäisesti sai treenailla pöytää ja rengasta sekä estesarjaa, jossa oli pituus ja muuri.
Lunan kanssa pääsin menemään koko puomia. Ja Luna menikin sitä tosi pelottomasti ja innokkaasti! Ehkä jopa vähän liiankin innokkaasti, kun se ei edes meinannut pysähtyä puomin päähän. :D
Kepeillä otimme ensin neljää keppiä, johon jäimme viimeksi. Ne sujuvat meiltä jo tosi hyvin, joten pääsimme harjoittelemaan jo kuutta keppiä! Nekin meni pääasiallisesti hyvin. Tietenkin välillä Luna karkasi jostain väärästä välistä, mutta sehän on ihan normaalia. Kouluttaja kehui, että Luna alkaa jo itse aika hienosti pujottelemaan ja mun ei enää ihan hirveästi tarvitse itse ohjata. Se onkin tosi hyvä, koska meinaan välillä sekoilla, että miten ne kädet meneekään...
Itsenäiset tehtävät sujuivat kuin leikki! Luna menee jo rengastakin niin nätisti, ja se jopa näyttää tykkäävän sen hyppimisestä, kun se hyppeli sitä ihan innoissaan edestakaisin! Tämä yllätti positiivisesti, koska ennen kurssia pelkäsin, että Luna ei ikinä hyppäisi renkaan läpi.
Jatkamme siis tästä Lila's Dogcaren agilityn peruskurssille, joka alkaa heti ensi viikolla. Innolla odottelen mitä tulemaan pitää.


Tänään kävin Matkuksessa, jossa on ihana hevos- ja koiratarvikekauppa Hööks. Ehdottomasti yksi lempikaupoistani! Nyt kun ilmat ovat kylmenneet, niin tytöillä on alettu taas käyttämään pukuja. Ja pukujahan ei voi koskaan olla liikaa, niinkuin ei mitään muutakaan koirakamaa! ;)
Hööksistä tarttuikin mukaan pari uutta pukua: ensimmäisessä kuvassa on ruskea-harmaa-vaalearaidallinen "loimi". Tuo on siis melkein kuin hevosten loimi, mutta minikoossa. Hintaa oli 16€.
Toinen löytö oli alemmassa kuvassa oleva hurmaava villapaita. Sen värit sopivatkin erittäin hyvin Lyylille, ja muutenkin istuvuus on simppeli. Villapaita maksoi 12€.
Ps. Pahoittelen, että kuvien laatu on niin huono! Kuvat on otettu pimeässä ja kaiken lisäksi kännykkäkameralla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)