16. syyskuuta 2014

Rally-tokomölleissä

Tämä ilta vietettiin rally-tokomölleissä, ne olivatkin viimeiset kunnon treenit ennen lauantain kisoja. Möllit olivat taas meidän omat kisat, eli KPSH:n järjestämät. Tällä kertaa emme ottaneet kisoihin ollenkaan ulkopuolisia, vaan pidimme kisat ryhmäläisten kesken. 
Ekana oli voittajaluokka ja avoin luokka, joissa kummassakin oli vain yksi koirakko. Minä ja Luna toimimme nollakoirakkona VOIssa, sillä olemme nollakoirakko myös kotikisoissamme lokakuussa ja tämähän oli oikein hyvää treeniä sitä varten.
Alokasluokka oli siis viimeisenä ja siinä oli 10 kisaajaa. Minä ja Luna startattiin luokan kolmantena. 
Ratasuoritus meni mielestäni ihan hyvin. Lunallahan on aina vähän ongelmallista ulkokentällä, kun se ottaa siellä niin paljon häiriötä, mutta siihenhän ei auta muu kuin treenata paljon paljon paljon mahdollisimman paljon häiriötekijöitä pursuavissa paikoissa. Juurikin tuosta häiriöiden ottamisesta (--> vilkuilee pelokkaana ympärilleen), tuli aika paljon virheitä puutteellisen yhteistyön nimissä. Tuomarilta sain kuitenkin kuulla radan jälkeen sellaista kommenttia, että sain Lunan hyvin ja nopeasti takaisin kontaktiin, aina kun se alkoi ottamaan häiriötä. 
Muuten meillä ei oikeastaan ollut mitään virheitä, paitsi ensimmäisellä kyltillä, joka oli spiraali. Siinä tuli virhepisteitä siitä, kun Luna haisteli yhtä tötteröä. Se koko ensimmäinen kyltti meni kyllä mielestäni muutenkin ihan penkin alle, sillä en ollut tainnut valmistella Lunaa tarpeeksi ennen radalle lähtöä. Vika oli siis minussa, ei koirassa.
Kun kaikki olivat menneet radan, tuli palkintojenjaon aika. En todellakaan odottanut mitään palkintosijoitusta, sillä olin varma että ainakin siltä ekalta tehtävältä oli tullut meille -10p... Mutta ei, ehei! Tuloksena 2. sija!!! Olin ihan äimistynyt, pisteitä saatiin 89p! Ei yhtä hyvin kuin viime mölleissä, mutta todella tyytyväinen olen silti. Tämä paikka olikin paljon haastavampi Lunalle, kuin se paikka, jossa pidimme viime möllit. 


Lauantain Joensuun kisojen kisakirje on tullut. Alokasluokassa on 43 koirakkoa ja me startataan Lunan kanssa ihan luokan loppupuolella. Oon tosi innoissani, enkä malttaisi millään enää odottaa! Neljä yötä enää! Mun tavoite Joensuusta on ALO1, sitä me lähdetään hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)