29. elokuuta 2014

Mätsärissä & uusi treeniliivi

Käväistiin eilen SCY:n hyväntekeväisyysmätsärissä, joka järjestettiin Kuopiohallin kentällä. Mukaani lähti vain Lilla, jonka kanssa ilmoittauduin junior handleriin. Siskoni lähti myös mukaan paparazziksi. ;)
JH:ssa oli 6 kisaajaa. Tuomari kävi ensin jokaisen luona, kysyi koiran ikää ja katsoi hampaat. Sitten hän otti yksilöarvostelut: ensin pöydälle, sitten edestakaisin ja kolmio. Meidän osalta se sujui ihan hyvin, mitä nyt Lilla vähän juostessa meinasi välillä laukata ja vilkuilla ympärilleen. Samoin se haukkui aika paljon kehässä.
Yksilöarvosteluiden jälkeen tuomari pyysi kaikki koirakot yhdessä ympäri ja tiputti sitten kaksi kisaajaa pois. Me jäätiin jatkoon. Menimme pareittain edestakaisin ja sen jälkeen yhdessä ympäri. Lilla meni nätisti. Sitten tuomari alkoi sijoittamaan. Ensin neljäs, sitten kolmas, ja sitten olimme jäljellä vielä minä ja Lilla, sekä tyttö villakoiran kanssa. Tuomari vaihdatti meillä koiria. Tämä villispoika oli hirmuisen arka, ja minulla oli vaikeuksia mm. saada sen häntä ylös, sillä se yritti väkisin työntää sitä koipien väliin. Juostessa meni ihan hyvin, paitsi vähän onnistuin sähläämään siinäkin, varsinkin lopussa. Sitten saimme vaihtaa omiiin koiriin, ja tuomari tuli kättelemään minut kakkoseksi, tuloksena siis JH2 tänään! Tosi tyytyväinen olen ehdottomasti.
Palkinnoksi saimme ruusukkeen, pokaalin, Best-In Hubert herkkuluun, koirajulisteen sekä kaksi SCY:n tarraa.  Sitten siirrytään toiseen postauksen otsikossa mainittuun asiaan, eli uuteen treeniliiviin. 
Tämä ihanuus, eli Hurtta Motivation Agility -treeniliivi saapui tänään postissa! Tämä täyttää kyllä kaikki odotukseni ja voisin sanoa että rakkautta ensisilmäyksellä. ;) 
Olin jo pitkään katsellut uusia treeniliivejä, kun se vanha on vähän hiostava ja todella isokokoinen, sekä siinä on vain kaksi taskua. Tähän agilityliviin ihastuin heti, mutta toinen varteenotettava vaihtoehto oli Hurtta Lifeguard -treeniliivi. 
Viime sunnuntaina selailin taas vaihteeksi nettisivuja ja katselin treeniliivejä. Petenkoiratarvikkeesta bongasin niin hyvän edun, etten todellakaan enää toista kertaa miettinyt, tilaanko agilityliivin vai enkö: liivi oli -40% alennuksessa! Oikea hinta liivillä oli siis 98.90€, mutta nyt sain sen 59.34€ hintaan. Mielestäni todella hyvä alennus. Liivi tosiaan lähtikin sitten heti tilaukseen ja malttamattomana odottelin sitä, kunnes se tänään saapui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)