27. heinäkuuta 2014

Näyttelyharkkailua

Oltiin torstaina pienellä mäykkyporukalla treenailemassa eräässä puistossa näyttelyitä, sillä Sawo Show ja WDS lähestyvät kovaa vauhtia!
Mukaan treeneihin lähtivät Luna ja Lyyli. Lilla jäi kotiin, koska se oli kipeä. Tai siis on se vieläkin vähän kipeä ja antibioottikuuri on vielä päällä. Kyseessä on siis joku bakteeri, jonka takia Lilla oksenteli aika rajusti ja vaikutti muutenkin kipeältä. Onneksi ei mitään vakavampaa.
Siskoni esitti pääasiassa Lunaa ja minä Lyyliä. Treenit sujui muuten tosi hyvin, mutta joitakin ongelmia ilmeni. Tuntuu että Lyyli on alkanut uudelleen pelkäämään pöytää. Pielavedellä se oli täysin peloton pöydällä, mutta Juvalla taas tosi arka. En vain oikein tiedä että missä on tapahtunut ja mitä, kun se pelko on tullut takaisin... Luultavasti se siellä Juvalla sitten jotain traumoja sai, kun se tuomari oli aika äkkipikainen. Aika vaikea sanoa.
Lunalla on tässä lähiaikoina (tänä vuonna) tullut sellainen pieni ongelma, että se kantaa häntäänsä tosi korkealla, ja tästä tietenkin tulee huomautusta myös tuomareilta. Seuraava projekti taitaa olla se, että opetan Lunan kantamaan häntää taas alempana. Toki se ei tapahdu ihan hetkessä, eli ennen Sawo Show'ta sitä ei saa kitkettyä pois.
Äitini oli kentän laidalla mukana kameran kanssa, joten tässäpä muutamia kuvia treeneistä, ettei mene pelkäksi tekstiksi koko postaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)