5. heinäkuuta 2014

Juva KR 5.7.2014

Tänään meillä oli vuorossa Juvan näyttely. Mäyräkoirille ilmoitettiin tuomarinmuutos samalla kun aikataulut julkaistiin, eikä tuomarinmuutos todellakaan ollut mieleinen... Noh, lähdettiinpä kuitenkin tämän tuomarin kehässä käymään.
Näyttelypaikalle, joka oli Juvan urheilupuisto, saavuimme taas hyvissä ajoin. Näyttelypaikka oli hyvä ja kehät olivat ihanan isoja. Ensin pystytimme teltan hyvälle paikalle mäykkykehän lähelle, ja teltasta oli kyllä todellakin hyötyä. Välillä satoi hyvinkin rankasti ja välillä taas aurinko paistoi paahtavan kuumasti! Sää oli siis melko vaihteleva.





























Lk. kääpiömäyräkoiria oli ilmoitettu viisi, mutta paikalle oli saapunut vain kolme, mitä en ihmettele. Heti kun oli meidän vuoro mennä kehään, alkoi tietenkin sataa vettä. Junioriluokassa oli Lyylin lisäksi yksi toinen mäykky. Ensin tuomari pyysi koirat yhdessä ympäri, sitten Lyyli pöydälle. Tuomari tuli todella äkillisesti Lyylin luo, joten Lyyli oli pöydällä epävarma ja arka... Muuten Lyyli esiintyi todella hienosti!
Lyyli sai EH:n, johon olin todellakin varautunut tältä tuomarilta. Myös junioriluokan toinen koira sai EH:n. Lyyli voitti kilpailuluokan. Tuomarilta sain vielä lopuksi sellaista kommenttia, että Lyylistä tulee vielä todella nätti koira, ja kaikki virheet, mitkä sillä on, paranevat kun ikää tulee lisää. Kukaan lk. kääpiö ei tänään saanut SA:ta, eli rotunsa parasta ei valittu eikä sertejä jaettu.
Eipä tässä muuta sanottavaa, tälläinen reissu tällä kertaa. Tuomarina oli Soile Bister.

Lyyli (Awakuuntytär)
"Kaunislinjainen. Sopiva luusto. Feminiininen. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Varsin hyvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä eturinta. Rintakehä saisi olla pidempi ja alalinja kohoaa melko aikaisin. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin. Tarvitsee itseluottamusta." JUN EH JUK1.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)