28. syyskuuta 2013

PIKA-koe ja kasvattajakurssi

Pahoittelen, etten ole kerennyt postata aikaisemmin, mutta viime viikko oli koeviikko eli vapaa-aika meni lähinnä kokeisiin lukemiseen. Kerron nyt kuitenkin viime viikonlopusta.
      Perjantaina iltapäivällä oli Leppävirralla PIKA-koe. Tällä kertaa oli Lillan vuoro. Lillan lisäksi koetta oli tullut suorittamaan myös eräs kk. kääpiö. Se karkkari lähti jäljelle ensimmäisenä ja me jäätiin autoon odottelemaan. Tuomari oli sama kuin Lunan kanssa silloin, eli Kari Airiainen. Lillalla meni ihan hyvin, vähän se kyllä hämmentyi starttipistoolin äänestä. Putkeen meni hirmu reippaasti ja toi sorkan ulos toisella kerralla. Tulos PIKA1 eli hyväksytty! Lillastahan ei kuitenkaan muotovalioita tullut, sillä siltä puuttuu kaksi sertiä.
     Lauantaina ja sunnuntaina oltiin sitten äidin kanssa kasvattajakurssilla täällä Kuopiossa. Kurssilla oli tosi paljon asiaa koiran kasvatukseen ja hoitoon ym. liittyviin asioihin, voin kyllä suositella kurssia ihan kaikille, niillekin jotka eivät kasvattajaksi aio. Sunnuntaina oli lopuksi loppukoe, saatiin äidin kanssa molemmat 19/20 pistettä eli läpi meni! Nyt pitäisi varmaan alkaa miettimään sitä kennelnimeä. ;) 
     Parin viikon kuluttua olisi sitten Kennelliiton junior handler-valmennusviikonloppu joka on täällä Kuopiossa. Olen siis menossa sinne Lillan kanssa. Odotan sitä todella innolla! 

Ps. Meidät löytää myös Instagramista, nimimerkillä sausagetrio. 

PIKA-kokeen jälkeen

Kasvattajakurssilta

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)