1. syyskuuta 2013

Lyylin ensimmäinen mätsäri

 Kuten jo viime postauksessa vähän kerroinkin, niin eilen oli Lyylin ensimmäinen mätsäri! Oli kyllä tosi kiva mätsäripäivä, oli ihan upea ilma! Lyylin ilmoitin siis pieniin pentuihin ja sen lisäksi ilmoittauduin myös junior handleriin Lillan kanssa. Luna oli myös mukana Sorsasalossa, mutta ihan turistina tällä kertaa.
    Junior handler ja pienet pennut oli ikävästi päällekäin, mutta kerkesin onneksi molempiin. Ensin kävin Lyylin kanssa kehässä. Ei mitenkään kovin hyvin mennyt, varsinkin pöydällä ollessa Lyyli oli ihan paniikissa eikä antanut tuomarin koskea yhtään. Luna oli vähän samanlainen pentuna, Lyyli on siis selvästi tullut äitiinsä. ;) Nyt täytyy vain alkaa totuttelemaan tyttöä vieraisiin ihmisiin. Lyyli sai siis sinisen nauhan.
    Seuraavaksi oli sitten heti vuorossa junnut. Myöhästyin ensimmäiseltä juoksukierrokselta, mutta en sen enempää onneksi.  Lilla kulki hirmu hyvin ja seisoikin tosi hyvin, ei moitittavaa. Tuloksena tällä kertaa JH2. Sillä aikaa kun minä olin JH-kehässä, äiti oli käynyt Lyylin kanssa sinisten kehässä. Sieltä tuloksena SIN4, tosin sinisen saaneita ei ollut kehässä kuin neljä.
    Oli kyllä hyvät palkinnot tuolla mätsärissä, ottaen huomioon että ilmottautumishinnat olivat 2e junnuihin/lapsi&koira-kisaan ja 5e muihin luokkiin. Palkinnoksi junior handlerista saimme pokaalin, ruusukkeen ja lakupötkön ja pienistä pennuista pokaali, ruusuke ja kolme luuta.

Tähän loppuun vielä kuvia tytöistä palkintojen kanssa. Mätsäristä ei valitettavasti ole kuvia.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)