1. syyskuuta 2013

Suonenjoki RN 1.9.2013

Tänään oli vuorossa Suonenjoen näyttely. Lk. kääpiöiden arvostelu alkoi vasta 12 jälkeen ja Suonenjoelle on lyhyt matka täältä, niin ei tarvinnut herätä kovin aikaisin. Olimme perillä joskus 11 aikoihin. Siellä oli juuri menossa pk. kääpiöt ja niiden jälkeen tuli pk. normit ja sitten vihdoin lk. kääpiöt.
Harmi ettei nyt ole yhtään kuvia tältä päivältä, mutta tässä kuitenkin tyttöjen arvostelut ja tulokset:

Luna (Te-Biit's Uniriepu)
"Erittäin narttumainen kokonaisuus. Hyvä kaula ja selkälinja. Riittävän linjakas pää. Erittäin syvä rintakehä. Vankka hyvän pituinen runko. Hyvä eturinta ja sopivat kulmaukset. Hieman kaulanahkaa. Reipas luonne. Liikkuu hyvin." VAL ERI VAK1 SA PN2.

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"Erittäin narttumainen kokonaisuus. Päässä hyvät linjat. Tässä kehitysvaiheessa kovin nouseva vatsalinja ja erityisesti liikkeessä selkä hieman köyristyy. Pitkä runko. Riittävä eturinta ja etukulmaukset. Hyvät takakulmaukset. Selkä ja alalinja seistessä parempi. Hyvä luonne. Liikkuu hieman kerien edestä, muuten hyvin. Tarvitsee lisää kehittymisaikaa." AVO ERI AVK1.

Tuomarina mäykyillä oli Hannele Jokisilta. Hän oli mielestäni osaava ja todella mukava tuomari
Nyt taitaakin meillä alkaa vähän pidempi näyttelytauko, seuraava näyttely ehkä Kajaani sitten ensi vuoden tammikuussa. Silloin Lyylikin olisi jo pentuluokassa!

2 kommenttia:

  1. Mä en tajunnu sun puheista ollenkaan et Hannele on mäykyillä :DDD perus minä vissii...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)