30. kesäkuuta 2015

Pieksämäki KR 27.6.2015

Viime lauantaina olimme Pieksämäellä näyttelyssä. Mukana oli taas vain Lilla. Lk. kääpiömäyräkoirien piti aikataulun mukaan alkaa puoli kahdentoista maissa, joten aamulla ei onneksi ollut kovin aikainen herätys.
Sää Pieksämäellä oli todella sateinen, mutta hei, sehän on ihan perus Suomen kesä! Olimme näyttelypaikalla hyvissä ajoin, ja ehdinkin käydä muun muassa ihailemassa upeita koiria belggarikehällä sekä käydä moikkaamassa Lillan ja Lunan kasvattajaa chihukehällä.
Meidän kehä alkoi lopulta kaksi tuntia myöhässä, eipä ole ikinä ennen näin pahasti myöhästynyt. Vihdoin, pitkän ja malttamattoman odotuksen jälkeen tuli meidän vuoro.
Lilla oli ainoa narttu käyttöluokassa. Aluksi tuomari tutki pöydällä ja mittasi samalla, Lilla oli ihana ja superkiltti oma itsensä. Tuomari juoksutti todella paljon, mentiin varmaan lähemmäs kymmenen kertaa se kehä ympäri. Tuomarina oli Juha Lehtinen.
Lillalle sileä ERInomainen. Tuomari vielä sanoi, että kaunis koira mutta etukäpälät ovat kovin uloskierteiset.

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"Tyyppi erinomainen. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä pää, kaula ja selkä. Eturaajoissa uloskierteisyyttä. Oikea karvanlaatu. Köyristää hieman lanneosaa liikkeessä. Taka-askel saisi olla hieman pitempi." KÄY ERI KÄK1.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)