29. kesäkuuta 2015

AVO:n korkkaus rt-mölleissä

Maanantaina 22.6 olin oman seuran eli KPSH:n rally-tokomölleissä sekä töissä että kisaamassa. Aluksi minun oli tarkoitus mennä pelkästään töihin, mutta päätinpä sitten ilmoittaa Lunan kisaamaan. Ilmoitin sen avoimeen, vaikka virallisissa kisoissa meillä on vielä yksi tulos alokkaasta saamatta.
Nämä möllit olivat meidän treeniporukalle tosi hyvä harjoitus kisojen järjestämisestä, sillä sama homma on edessä syskyllä, vielä suuremmassa mittakaavassa ja virallisena. Minun työni alkoi jo siitä, että laitoin nettiin ilmoituksen, otin ilmoittautumiset vastaan sekä tein lähtölistat.
Avoin luokka oli ensimmäisenä, koska siinä oli vain kolme koirakkoa. Meidän suoritus meni päin pe*****ä: Luna ei kuunnellut mua yhtään, ei suostunut kunnolla istumaan puhumattakaan maahanmenosta (joka on tyyliin sen lemppariliike), karkasi melkein kehästä... unohdinkohan vielä jotain? Tuo kenttähän on meille todella haastava paikka myös aina treeneissä, kuten kaikki muutkin ulkokentät. Silti tämä oli kyllä aivan pohjanoteeraus ja väkisinkin alkoi naurattamaan kun hävetti niin paljon. :D
Noh, 59p eli hylätty, ei tullut yllätyksenä. "Iloista ja periksiantamatonta meininkiä" luki arvostelulomakkeessa. 

Kotiinviemisiä saatiin, vaikka tulosta ei tullutkaan :D

Alokasluokka alkoi heti avoimen jälkeen. Toimin tuomarin sihteerinä. Olen lupautunut sihteeriksi myös niihin syksyn virallisiin kisoihin, joten on tosi hyvä, että pääsin nyt harjoittelemaan. Aluksi jännitti, mokaanko pahasti. Hyvin se kuitenkin meni ja se oli oikeastaan tosi kivaa! Lisäksi näin kisasuoritukset oikein aitiopaikalta.
Muutenkin kisajärjestelyt kulkivat hyvin ja ilta oli ainakin omasta mielestäni onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)