15. kesäkuuta 2015

Heinävesi RN 13.6.2015

Lauantaina olimme Heinäveden ryhmiksessä. Olin ilmoittanut sinne Lillan, jolla oli takanaan melkein kahden vuoden näyttelytauko!
Heinävedellä oli lämmin, mutta todella tuulinen sää. Meidän näyttelytelttakin meinasi lähteä oikeasti lentoon välillä. Näyttelyyn oli ilmoitettu vain yksi lk. kääpiömäykky??!! Siis ainoastaan kerran aikasemmin oon törmännyt tällaiseen tilanteeseen tässä rodussa. Syytä tuli pohdittua kyllä... Tuomarina oli Unto Timonen.
Lilla esiintyi aivan super hyvin, kuten aina! Siis Lillahan on ihan unelma mun kanssa kehässä ja sillä on enkelin luonne. Itse olin tosin kuumeessa, joten hyvinvointini oli hieman vaakalaudalla. :D


Lilla sai EH:n ja luonnollisesti voitti luokkansa. Ei ollut kyllä minkäänlaisia odotuksia ja arvostelukin yllätti positiivisesti! Siis todella hyvä arvostelu, jos ei oteta huomioon liikkeitä.
Seuraavaksi jatketaan sitten kahden viikon kuluttua Pieksämäellä, ettei vaan näyttelytauko pääsisi tällä kertaa venymään liian pitkäksi. ;)

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Erinomainen runko ja eturinta. Hyvä ylälinja. Keskivahva luusto. Hyvä kinnerkulma. Hieman levoton etuliike ja takaliike hieman sidottu." KÄY EH KÄK1.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)