11. heinäkuuta 2015

Laukaa KR 11.7.2015

Tänään olimme näytelmissä Laukaassa. Sää oli mitä mahtavin: lämmin, muttei liian kuuma. Eikä edes vettä satanut paljoa!
Tällä kertaa kehä alkoi aika hyvin aikataulussaan, eli puoli yhden aikoihin. Lk. kääpiömäykkyjä oli yhteensä seitsemän, uroksia kolme ja narttuja neljä. Lillalla oli yksi kilpakumppani käyttöluokassa. Lilla esiintyi kivasti, tosin vähän laukkaili välillä. Ruoho ei missään tapauksessa ole pienoismäykyillä mikään ihannepohja.
Kehätoimitsija näytti meille keltaista korttia, eli H sieltä tuli. Kyllä, H. :D Kerta se on ensimmäinenkin. On muuten Lunallakin plakkarissa yksi H Jyväskylästä 2010, Lyyliltä sen sijaan ei kyseistä arvosanaa vielä löydy. :D
Tuomarina oli Irina Poletaeva. Seitsemästä mäykystä kaksi sai SA:n ja ERIkin oli harvassa, tiukka linja siis oli. VSP oli upea venäläinen ruskea keltaisin merkein uros, kyllä minäkin vielä joskus sellaisen hankin. 

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"Good type. Good bones. Good head planes. Scissors bite. Correct dentation. Good neck. Roach back. Long loin. Excellent forechest. Short sternum. Good front angulations. Close at hocks. Could show better movement." KÄY H.
Ylemmät kuvat otti siis Hannu Heinonen, suuret kiitokset vielä kuvaajalle!

Pikkusiskoni Aleksiina debytoi tänään junior handlerissa. Tämä oli tosiaan hänen ensimmäinen virallinen kisansa ikinä, eipä hän ole tainnut mätsäreissäkään koskaan kisata. Hän kisasi Lillan kanssa, ei todellakaan helpoin valinta mutta ehdottomasti helpoin noista meidän kolmesta neidistä.
Aleksiina kisaa ensimmäistä vuotta vanhempien ikäryhmässä. Itse en päässyt valitettavasti näkemään heidän kisasuoritustaan, koska Lilla on niin paljon mun perään, että pysyin visusti piilossa näyttelyteltan uumenissa. Äitini oli kuitenkin kehän laidalla katsomassa ja kuvaamassa ja kuulemma heillä meni oikein kivasti. Kyllähän sekin jotain kertoo, että arvostelulomakkeessa jokainen kohta oli erinomaista!! Lopulta he sijoittuivat neljänsiksi! JH4, ei ollenkaan paha debyytti. Minäkin sijoituin aikoinani ekassa junnukisassani neljänneksi. :D JH:n tuomaroi Jarmo Hilpinen.
Kaikilta osin oli kyllä tosi mukava päivä, mukavaa seuraa ja paaaljon kauniita koiria. Seuraavan kerran ollaan näyttelykehissä sitten Kajaanin ryhmiksessä elokuussa, jonne lähtee meiltä Lilla ja lisäksi Lyyli pienoisen näyttelytauon jälkeen.
Itse olen menossa parin viikon päästä Mikkeli KV suorittamaan ensimmäistä kehätoimitsijaharjoitteluani. Kirjeitä ei ole vielä kuulunut, eli en yhtään tiedä vielä missä kehässä olen, tai että olenko kirjoittava vai pyörittävä. Malttamattomana odottelen!

4 kommenttia:

 1. No himputti! Katoinki että olipas tutun näköinen koiruus. Olin samassa junnukehässä hänen kanssaan. :D

  VastaaPoista
 2. No höh, onpas kumma, että tuomari oli noin tiukalla linjalla. Ja muutenkin, jos Lilla ei ole koskaan ennen H:ta saanut... Mut yhden tuomarin mielipidehän se oli ja olihan se kuitenkin "hyvä" :) Voi vitsit mekin oltiin tuolla Laukaassa, mut harmi vaan just eri päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, nimenomaan :D Voi että! Ehkä me vielä joskus eksytään samana päivänä johonkin näyttelyyn, ois nimittäin kiva nähä :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)