16. elokuuta 2015

Kajaani RN 16.8.2015

Postaustauko on taas päässyt venymään vaarallisen pitkäksi, vaikka kaikenlaista on tapahtunut... Kirjoittelen joku toinen päivä meidän kuulumisista tarkemmin, nyt kerron tämän päivän Kajaanin ryhmiksestä.
Kotoa oli lähtö klo 8 ja perillä Kajaanissa olimme kymmenen aikoihin. Ennen mäykkykehää oli sopivasti aikaa ja ehdinkin nähdä siinä tuttuja, kuten Nooraa ja Saraa. Näyttelypaikkana toimi koulun piha, eli asfalttipohja. Näin mäykyn omistajana tosi hyvä juttu. Näyttelypaikka oli meille muutenkin tuttu muutaman vuoden takaa.
Lk. kääpiöitä oli paikalla kuusi: kolme urosta ja kolme narttua. Tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari. Lyylillä oli yksi kilpakumppani avoimessa luokassa. Lyyli esiintyi tosi nätisti, vaikka olikin kuuma. Pöydällä se vähän arasteli mittaamista, mutta siitäkin selvittiin! Lyyli sai ERI:n, jonka jälkeen jäimme odottelemaan kilpailuluokkaa. Lyylin kilpakumppani sai EH:n, joten Lyyli voitti luokkansa ja sai lisäksi SA:n. Sitten pitikin juosta vaihtamaan koira. Lilla oli tosiaan ainoana käyttöluokassa. Lilla oli taas oma ihana itsensä, käyttäytyi pöydälläkin niin kauniisti, eikä välittänyt pätkääkään mittaamisesta. Super neiti. ♥ Se jaksoi myös juosta oikein kivasti ja kauniin ryhdikkäästi, josta se sai tuomariltakin kehuja. Yllätyin aika suuresti, kun kehätoimitsija huusi: "ERI ja SA!". SA on Lillalle vähän harvinaisempaa herkkua.


Lyyli ja Lilla olivat kahdestaan paras narttu -kehässä. Minä esitin Lyylin ja pikkusiskoni esitti Lillan. Pari kierrosta ympäri ja valita oli selvä. Lyyli voitti odotetusti ja sai pääsylipun rotunsa parhaan valintaan, jossa voiton vei se upea venäläinen ruskea keltaisin merkein uros, josta olen täällä useasti puhunutkin! Lyyli siis VSP. Lilla oli hienosti PN2 ja sai toisen sertinsä. Neiti olisi siis yhtä sertiä vaille Suomen muotovalio! En olisi vielä muutama vuosi sitten tuosta "rumasta ankanpoikasesta" uskonut. :D
Kehän jälkeen kävin hakemassa palkinnot, ja sitten minua vietiinkin taas kehään, tällä kertaa dreeverikehään. Sain esittää Nooran dreeverityttö Mintun. Minttu oli oikein ihana esitettävä. Se oli lopulta hienosti VSP. Dreevereillä tuomarina Hannu Talvi.
Pikkusiskoni kisasi Lillan kanssa taas junior handlerissa. En voinut taaskaan olla kehän luona katselemassa, kun Lilla on niin mun perään... Äitini sanojen mukaan heillä oli kuitenkin mennyt tosi kivasti, vaikka Lilla oli siinä vaiheessa jo väsynyt. He olivat lopulta JH4.

Lyyli (Awakuuntytär) 
"Erinomaista rotutyyppiä, kaunis narttu. Oikeanlinjainen pää, hieman pyöreät vaaleat silmät. Hyvä eturinta, riittävästi kulmautunut olkavarsi. Hyvä rintakehän pituus. Leveä reisi. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin." AVO ERI AVK1 SA PN1 VSP.

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"Hyvän kokoinen, oikeat rungon mittasuhteet omaava narttu. Erinomainen ilme. Riittävä kuono-osan pituus. Hyvä eturinta ja kaula. Olkavarsi saisi olla viistompi. Erinomainen pitkä rintakehä. Leveä reisi. Hyvä lihaskunto. Liikkuu hyvin, ryhdikäs." KÄY ERI KÄK1 SA PN2 SERT.

ROP Magik Rainbow Radomir "Rommi", VSP Awakuuntytär "Lyyli"
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)