30. huhtikuuta 2015

Kehätoimitsijan peruskurssilla

Nyt kerron siis siitä kehätoimitsijan peruskurssista, josta lupasin tehdä erillisen postauksen. 
Olin 18-19.4 Pohjois-Savon kennelpiirin järjestämällä kehätoimitsijan peruskurssilla Kuopiossa. Kurssilla oli alle kymmenen oppilasta, mikä oli kivan pieni määrä.  

LAUANTAINA kävimme tarkasti läpi näyttelysäännöt kohta kohdalta, sekä näyttelyiden järjestämisohjeet. Itselleni nuo näyttelysäännöt olivat aivan tuttuja jo ennestään, onhan niitä pyöritelty yli 5 vuotta.  

SUNNUNTAINA kertailtiin lauantaina opeteltuja asioita, tehtiin harjoitustehtäviä koetta varten, harjoiteltiin arvostelujen kirjoittamista suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja sitten päivän lopuksi oli loppukoe. Koe oli melko helppo ja kyllä kaikki sen pääsivät läpi. 
Tuo arvostelujen kirjoittaminen oli oikein mukavaa puuhaa! Suomeksi ja englanniksi se sujui aivan luontevasti, mutta ruotsiksi ei mennytkään sitten ihan niin hyvin. :D 

Viikonloppu oli hyvin tiivis paketti, paljon tuli asiaa lyhyessä ajassa. Asiaa tosiaan helpotti se, että opittavat asiat olivat tuttuja jo ennestään. 
Nyt olisi edessä vielä 5 harjoittelukertaa kehässä, ennen kuin saa kehätoimitsijakortin. Katsoo nyt milloin ehdin näitä harjoitteluja suorittaa, toki mieluiten mahdollisimman nopeasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)