26. huhtikuuta 2015

Paljon asiaa

En ole ehtinyt pitkään aikaan tänne kirjoittamaan, mutta paljon kaikkea on kyllä tapahtunut.
Ensinnäkin, lauantai-iltana 11.4 Hotelli Iso-Valkeisella järjestettiin FCI4-ryhmän ulkomuototuomarikoulutus. Lunan ja Lillan kasvattaja ehdotti meille, että menisimme Lillan kanssa sinne, koska sinne tarvittiin arvosteltavia mäyräkoiria. Suostuin tietenkin, tilaisuus vaikutti todella mielenkiintoiselta! Koulutusta johti ulkomuototuomari & kasvattaja Perttu Ståhlberg.
Lillan ympärillä hyöri koko ajan paljon ihmisiä, sitä mittailtiin ja kopeloitiin, mutta se käyttäytyi silti aiiiivan mahtavasti!! Olen suunnattoman ylpeä neidistä! ♥ Lilla sai myös kehuja mm. karvasta, hyvästä maavarasta ja ryhdikkyydestä. Tapahtuma oli kyllä todella kiva ja oli hienoa päästä mukaan.
Heti seuraavana päivänä, eli 12.4, olimme mäyräkoirien erikoisnäyttelyssä Sorsasalon raviradalla täällä Kuopiossa. Oli kiva päivä, todella paljon tuttuja siellä pääsi näkemään, mm. Lyylin isää Maunoa omistajineen! Mauno oli PU2, eli hienosti poika pärjäsikin! Lyylin tulos NUO EH NUK1... :D Voin sanoa että silloin lievästi sanottuna ärsytti, mutta eipä siinä mitään sitten. Seuraavassa näyttelyssä Varkaudessa Lyyli onkin jo avoimessa luokassa!

Pahoittelen laatua... Oikealla Lyyli (Awakuuntytär), vasemmalla Mauno (Korpinotkon Olvi)

Viime viikonloppuna, eli 18.-19.4 olin Pohjois-Savon kennelpiirin kehätoimitsijan peruskurssilla. Teen siitä kuitenkin erikseen postauksen tässä lähipäivinä.
Sitten niistä Lunan pennuista... Lunalle syntyi tiistaina 21.4 yksi enkelipentu. Oli siis jo syntyessään kuollut. :( Pentu oli punainen narttu. Surullista, että kävi näin, mutta kyllähän se on ollut tiedossa silloin kun on kasvattajaksi ryhtynyt, että näinkin voi käydä.
Eilen, eli 25.4. olikin sitten juhlapäivä. A-pentue, eli Lyyli ja Leevi, täyttivät 2v! Mieletöntä, että siitä(kin) on jo niin pitkä aika! Lyyli sai lahjaksi pussillisen puruluita ja lisäksi tein sille pienen synttärikakun Hau-Hau Championin märkäruoasta.


Hienosti valottunut tuo kakku... :/ Mutta pakko oli laittaa kuva synttärisankarista!Kaksi vuotta sitten ♥

Kahden viikon päästä lähdemmekin treenikaverini ja hänen lagottonsa sekä minun Lillan kanssa Liperiin, rally-tokokisoihin! Ne ovat siis Lillan ensimmäiset kisat, ei olla käyty edes mölleissä ikinä... :D Lähdetään rennoin mielin kisaamaan, tavoitteena on vain tehdä parhaamme! Treenit menivät ainakin tänään ihan hyvin, tosin maahanmenon kanssa oli hieman ongelmia. Onneksi tässä on vielä kaksi viikkoa ennen kisoja aikaa treenailla. Meillä loppui hallikausi tänään, ensi sunnuntaina on sitten seuran ulkokentällä talkoot ja maanantaina on meidän ensimmäinen treenivuoro siellä.

2 kommenttia:

 1. Voi ei miten surullisesti Lunan pentujen odotus päättyi :'( Toivottavasti siellä jaksellaan jo hyvin! On kyllä tosi kurjaa, että noinkin voi käydä... Miten nyt aiotteko kokeilla vielä toisen kerran vai millaisilla suunnitelmilla jatkatte tästä?

  Ja vähän myöhässä suuren suuret onnittelut Lyylille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano... :( Nyt Luna voi jo oikein hyvin ja on ihan oma itsensä. Ei kokeilla enää, kun Luna on jo sen verran iäkäs (6v) ja sillä on kuitenkin jo kaksi ihastuttavaa jälkeläistä.
   Lyyli kiittää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)