2. kesäkuuta 2014

Kesäloma

Se pitkään odotettu kesäloma on täällä vihdoin! Eka vuosi lukiosta suoritettu, kaksi vuotta vielä edessä.   
Eilen kotiuduttiin Helsingistä, jossa vietimme viikonlopun. Myös koirat olivat mukana. Lyylille tämä oli ensimmäinen kerta, muille ei suinkaan. Tämän postauksen kuvat ovat juurikin tuolta reissulta. En muistanut oikein kuvailla, joten kuvia on siis vain muutama, pahoittelut siitä. Koetan nyt yrittää kuvata vähän aktiivisemmin.
Tässä ei nyt ole mitään erikoisia suunnitelmia ekalle lomaviikolle, rentoutumista vaan ja silleen. Lauantaina suunnataan Pielaveden ryhmikseen Lyylin kanssa. Koko ensi viikko on mulla marsujenhoitoa luvassa, niitä olen ennenkin käynyt hoitamassa, eli tuttuja vipeltäjiä.
Ensi tiistaina on meidän KPSH:n rallyryhmän möllikisat, jossa olen töissä ja sen lisäksi käydään Lunan kanssa radalla hakemassa kokemusta lokakuun ekoja virallisia kisoja varten. Möllikisat ovat siis Kuopiossa Kelloniemessä Best-In tehtaanmyymälän pihassa, ti 11.6 klo 18:00 alkaen. Paikalla on myös rally-toko tutustumispiste, jossa saa esittää meille kysymyksiä ja kokeilla rallya ihan käytännössä, meidän opastuksellamme. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)