1. toukokuuta 2014

Vappumätsärissä

Oltiin Lillan, kaverini ja hänen havannankoiransa Milon kanssa tänään viettämässä vappupäivää mätsärissä. Oli aika kylmä sää, mutta muuten oli todella mukava ja onnistunut reissu!
Ilmoitin Lillan tällä kertaa sekä junior handleriin että pieniin aikuisiin. Lilla on ollut "normikehässä" mätsärissä vain pari kertaa aikaisemmin. Yleensä se on mun kanssa pelkästään junnuissa, mutta nyt ajattelin että voitaisiinpa välillä käydä normikehässäkin.
Ensin oli junior handler. Kisaajia oli vain 3. Lilla meni tosi nätisti, mitä nyt välillä haukkui jos kehän ulkopuolella oli Lillan mielestä pelottavia koiria. :D Tuomari pyysi yksilöarvostelussa menemään L-kirjaimen, mikä on vähän harvinaisempi liike mätsäreissä. Se sujui hyvin meiltä. Meidän sijoitus oli JH2 ja kaverini voitti! 
Pienet aikuiset alkoivat samassa kehässä, samalla tuomarilla heti junnujen jälkeen. Meidän parina oli kukas muukaan kuin kaverini Milon kanssa, joten jouduimme taas kisaamaan toisiamme vastaan. Lilla sai punaisen nauhan.
Pieniä aikuisia oli todella paljon, joten kauan sai odotella nauhakehien alkamista. Lilla alkoi väsymään ja turhautumaan, joten se haukkui lähes kaikelle... Nauhakehässä tuomari juoksutti koirat kahdessa ryhmässä pari kertaa ympäri ja sitten napsi neljä koiraa jatkoon. Me ei päästy jatkoon, eli siis PUN- oli tulos.
Palkinnoksi junnuista saatiin Hurtan Lifeguard heijastinsetti, pari RC näytepussia, Hubertin härkäpuikkoja, alennuskortti HarMin Farmiin, palkintolaatta ja ruusuke.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)