16. toukokuuta 2014

Kenraaliharkat ja näyttelyyn valmistautumista

Eilen eli torstaina käväistiin pikkusiskoni ja Lillan kanssa mätsärissä. Pääsin koulusta vasta neljältä ja mätsäri alkoi kuudelta, joten kiirettä pukkasi ja koulujutut painoi päälle, niin vähän mietinkin, lähdenkö ollenkaan. Mutta koska huomenna on Joensuu KV, ajattelin että parempi käydä vielä harjoittelemassa, "kenraaliharjoituksissa". 
Osallistuin Lillan kanssa junior handleriin. Kisaajia oli yhteensä kuusi. Tuomari otti alussa heti yksilöarvostelut. Meillä tuomari teetti kahdeksikon! Muistaakseni en ikinä ole sitä Lillan kanssa harjoitellut, mutta selvisimme kuitenkin kunnialla. Tuomari myös pyysi näyttämään koiran hampaat ja kysyi koiran ikää sekä mun kisakokemusta.
Yksilöarvosteluiden jälkeen tuomari tiputti kaksi pois, niin että jäljelle jäi neljä. Me päästiin jatkoon. 
Tuomari vaihdatti neljällä finalistilla koiria keskenään. Minä sain lagoton ja lagoton esittäjälle meni Lilla. En ole koskaan ennen lagottoa esittänyt, joten oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitä. Ilmeisesti selviydyin siitä hyvin, sillä sain tuomarilta kehuja. Tosin, kun tuomari kysyi koiran rotua, en ollut 100% varma ja vastaukseni olikin sitten "lago... espanjanvesikoira". :D 
Kun katselin, kuinka Lilla meni vieraan handlerin kanssa, niin handleri sai Lillan liikkumaan todella nätisti. Seisottaessa tosin Lilla vinkui ja riuhtoi mun luokse.
Saimme sitten vaihtaa takaisin omat koirat ja Lilla tuntui ihan mielettömän pieneltä lagoton jälkeen! Tuomari alkoi sijoittamaan kisaajia. Ensin hän sijoitti nelosen. Sitten hän pyysi vielä meidät kolme ympäri kerran ja vielä hetken miettimisen jälkeen tuomari tuli ojentamaan meille keltaisen ruusukkeen, eli olimme JH3! Lilla oli mahtava, taas kerran. Luottavaisin mielin voin lähteä Joensuuhun. Palkinnoksi saimme ruusukkeen, pokaalin, vinkulelun ja pari erilaista Best-In:in Hubert -pussia.







Huomenna tosiaan on meillä ohjelmassa Joensuu KV. Kaikki kolme koiraa pääsevät mukaan. Lähtö on vähän ennen kahdeksaa, eli ei onneksi kovin aikaisin. Tänään pitäisi vielä pestä koirat, leikata niiden kynnet ja pakata kaikki tarvittavat tavarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)