3. huhtikuuta 2014

Kevätkuulumisia

En ole päässyt pitkään aikaan kirjoittelemaan, koska koeviikon takia oli hurjasti koulukiireitä. Nyt on kuitenkin aikaa hieman hengähtää, joten kerkeän myös kirjoittelemaan tänne. 
Ihanaa tämä kevät, kun päivät pitenee koko ajan, eikä ole enää luntakaan melkein yhtään! Ollaan käyty koirien kanssa paljon lenkillä metsässä ja Lyylin olen ottanut kanssani juoksulenkeille. Lyyli onkin mainio juoksukaveri ja sillä riittää energiaa vaikka miten pitkälle. 
Viime viikon tiistaina oli KPSH:n vuosikokous Maaningalla Haukkumajalla, jonne menin kaverini kyydillä. Siellä oli kokouksen lisäksi kahvit ja jutustelua ja paikalla olikin paljon tuttuja. Kokouksessa myös palkittiin vuoden 2013 menestyneet koirat, ja Luna sai valioitumisensa johdosta palkintolaatan. 
Sunnuntaina oli sitten vuorossa Itä-Suomen mäyräkoirien vuosikokous Karttulassa. Siellä oli kokouksen lisäksi kahvit, makkaranpaistoa ja mäykkyjen kanssa lenkkeilyä. Paikalla oli yli 20 mäykkyä, eli ihan hyvä määrä. Tässäkin kokouksessa palkittiin viime vuoden menestyneet koirat ja Luna sai pokaalin valioitumisensa johdosta. Sen lisäksi Lyylin isä Mauno (Korpinotkon Olvi) oli vuoden menestynein näyttelykoira! Mahtavaa! 
Sunnuntaina illalla lähdettiin koko perheen voimin katsomaan Lillan pentuja. Ne ovat nyt neliviikkoisia ja niin hurmaavia. Oma lempparini on Rauha, punalaikullinen tyttö, jonka toinen silmä on sininen. Olen menossa sinne kenneltytöksi perjantaista lauantaihin, kun kasvattaja lähtee käymään toisella paikkakunnalla. Onhan se ihanaa, kun pääsee taas hoitamaan pentuja ja varsinkin näkemään Lillaa. Mulla on Lillaa tosi ikävä, onneksi kuitenkin Luna ja Lyyli on kotona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)