8. kesäkuuta 2016

Lara esittäytyy

Olen ollut täällä blogin puolella naurettavan hiljainen, pahoitteluni siitä. Motivaatio on ollut aivan kateissa ja toisaalta koko kevät on ollut myös kiireistä aikaa.
Viime lauantaina sain painaa valkolakin päähäni ja nyt edessä vajaa kuukausi lomailua ennen armeijaan suuntaamista. Jatkossakaan tänne postailu ei siis tule olemaan aktiivista, mutta silloin tällöin kyllä yritän tänne kirjoitella jos jotain aihetta on.

Lillan pentujen kanssa kaikki meni oikein hyvin, pennut kasvoivat hienosti ja ne olivat niiiin hurmaavia. ♥ Pennut ovat löytäneet jokainen oman, rakastavan kodin. Kaukaisin pentu asustelee pk-seudulla ja lähin ihan täällä Savossa. Ja ainiin, yksi pennuistahan jäi meille. ;) Saanen esitellä:

Griishoi Bubble White "LARA"


Lara on tosiaan toinen Lillan tyttöpennuista. Valintaan vaikutti mm. Lillan kasvattajan mielipide pennun rakenteesta (hän on rodun ulkomuototuomari), mutta lopullisen päätöksen tein Laran luonteen perusteella: hurmaava, mutta super energinen ja "pikkuinen riiviö". :D Toinen tytöistä on toki myös ihana, luonteeltaan paljon Laraa rauhallisempi. Lara on siis kokonaan minun nimissäni, aivan kuten myös sen äiti Lilla.
Lara on tällä hetkellä 5kk vanha. Luonteeltaan edelleen oikein ihana ja nätti kuin mikä!

Lara 5kk

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)