3. tammikuuta 2016

Haikara kävi kylässä...

Lillalle syntyi perjantai-aamuna 1.1.2016 viisi pientä vauvaa. ♥ Pennuista kaksi ovat tyttöjä, molemmat väriltään punaisia. Kolme muuta ovat poikia, joista kaksi mustia punaisin merkein ja yksi mustalaikullinen. Pentujen emä on siis minun oma vauva Te-Biit's White Chocolate ja isä hurmaava Sarahill Chuck Norris. Lisätietoja löytyy kennelimme sivuilta: Kennel Griishoi.
Lilla ja pennut voivat kaikki oikein hyvin. Kyllä koiranpennut ovat vaan niiiiin ihania, etenkin mäykkyvauvat. ♥ Niitä voisi vain katsella monta tuntia väsymättä, vaikka eivät ne vielä oikeastaan muuta tee kuin syövät ja nukkuvat.
Tässä ensialkuun yksi kuva, lisää kuvia voin aivan varmasti luvata parin päivän sisällä. Pistetään pentukuumetta liikkeelle. ;)


4 kommenttia:

 1. Oi ei mitä suloisia vauvoja! Hirmusti onnea ja voimia pienten tappijalkojen kaitsemiseen <3

  VastaaPoista
 2. Mitä pennuille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Pennuille kuuluu hyvää, neljä pennuista löysi hyvät ja rakastavat kodit ja yhden tytön jätimmekin meille. Tyttö on nimeltään Lara. :)
   Blogia en ole ehtinyt päivittää ollenkaan, varmaan parhaiten kuulumisia voi lukea kennelimme FB-sivulta (Kennel Griishoi: https://www.facebook.com/Kennel-Griishoi-1707237272854383/).

   T. Elmiina

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)