27. syyskuuta 2015

Muurame RN 13.9

Syksyn yo-kirjoituksista on nyt vihdoin selvitty ja vaikka menossa onkin juuri koeviikko, suurin stressi on selätetty.
Pari viikkoa sitten olimme Muuramen ryhmiksessä. Harmillisesti sinne tuli tuomarinmuutos ja tästä uudesta tuomarista (Jadranka Mijatovic, Kroatia) minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä etukäteen. Lähdettiin kuitenkin kokeilemaan.
Suuntasimme äitini ja koirien kanssa Jyväskylää kohti jo lauantai-iltana, jossa yövyimme hotellissa. Tämä siksi, koska lk. mäykyt alkoivat sunnuntaina jo heti yhdeksältä.
Aamulla sitten suuntasimme kohti Riihivuoren laskettelukeskusta, jossa näyttely järjestettiin. Mäykkyjä oli superpaljon, peräti 12 kpl, kun ottaa huomioon, että kyseessä oli ryhmänäyttely. Narttuja oli kahdeksan.
Lyylillä oli avoimessa luokassa kaksi kilpakumppania. Neiti esiintyi oikein nätisti ja oli hirmuisen rohkea myös pöydällä, kun tuomari tutki. Lyyli sai tällä kertaa erittäin hyvän ja kilpailuluokassa sijoittui toiseksi.
Lillalla oli yksi kilpakumppani käyttöluokassa. Lillakin esiintyi tosi nätisti, kuten aina. Lyylin linja jatkui myös Lillalla, eli EH myös Lillalle. Kilpailuluokassa se oli toinen.


Lyyli (Awakuuntytär) 
"2 years old strong bitch. A bit heavy head. The neck should be longer. Excellent forechest. I would like a more firm and level topline and some more angulations in the rear. Needs more drive in the rear on the move and I would like her more elegant all over." AVO EH AVK2.

Lilla (Te-Biit's White Chocolate)
"4 years old female in excellent condition. Good size. Head is in proportion with the body. A bit square in muzzle and I would like more underjaw. Good neck, well set in to the shoulders. Excellent forechest. Excellent topline. I would like a bit more sloping in shoulders and more angulated in the rear. But, when she moves she is using her body very well. The topline should be better on the move." KÄY EH KÄK2.

Molemmat siis erittäin hyviä (ellei täydellisiä) tällä kertaa. Arvostelut olivat aika mielenkiintoisia, toki kivahan se on välillä saada vähän vaihteluakin. ;) Lillan arvostelussa oleva "in excellent condition" lämmitti mieltä!
Kuvia kehästä ei valitettavasti ole nyt ollenkaan, unohdin kameran kotiin ja kännykän muisti oli ihan täynnä.
Lilla menee seuraavan kerran kehään luultavasti tammikuussa Kajaanissa. Ajattelin ilmoitella sen mahdollisesti muutamiin muihinkin alkuvuoden/kevään näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)