17. toukokuuta 2015

Varkaus KV 17.5.2015

Tasan vuosi sitten olimme Joensuussa näyttelyssä, jossa Lyyli oli PN3 & ROP-junnu. Tänään olimme myös näyttelyssä, mutta paikkakunta oli toinen: Varkaus.
Aamuksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi ei satanutkaan koko sinä aikana, kun olimme näyttelypaikalla. Paikalla oli jälleen kerran paljon tuttuja. Lk. kaniinit alkoi yhdeksältä, jonka jälkeen oli lk. kääpiöiden vuoro.
Lyyli oli siis avoimessa luokassa. Se esiintyi todella nätisti, pöydälläkin se seisoi kiltisti, eikä välittänyt hirveästi tuomarista. Mäykkyjen kehä oli tekonurmella, mikä oli todella huono juttu, sillä kukaan mäykky ei liikkunut erityisen hyvin siinä. Alustaan nähden Lyyli liikkui kuitenkin hyvin.Lyyli sai ERI:n ja SA:n sekä voitti luokkansa. Siinä vaiheessa olin jo ihan onnesta sekaisin, koska mua jännitti niin paljon ennen kehää, että tuleeko sieltä taas EH. :D Eipä tullut, ei.
PN-kehässä oli vain kaksi koiraa! Silloin tajusin, että herranjestas, Lyylihän saa pakostakin sertin, koska kilpakumppani oli jo valio. Lyyli tuli toiseksi kera sertin ja varacacibin ja tuo varacacib muuttuu cacibiksi! Aivan mahtavaa!! Lyyli otti siis koko potin kotiin. Lyyli täytti pari viikkoa sitten 2v ja se nappasi heti ekassa näyttelyssään sen jälkeen valiosertin! Toki Lyyliltä puuttuu vielä koetulos. 
Tuomarina oli Marian Draganescu, Romania

Lyyli (Awakuuntytär)
"24 months. Correct in size and type. A little too fat. Elegant head with good proportions. Correct neck and topline. A little high on hocks. Correct chest and front. Good pigmentation." AVO ERI AVK1 SA PN2 SERT VACACIB (→CACIB).
Nyt kun Lyyli sai viimeisen sertinsä, sillä on luultavasti ainakin jonkinlaista näyttelytaukoa. Toki johonkin KV-näyttelyyn sen voisi ilmoittaa cacib-jahtiin. Sen sijaan ajattelin ilmoittaa Lillan Heinäveden ryhmikseen ja Pieksämäen kr:ään. Lilla on käynyt viimeksi kehässä syyskuussa 2013, eli siitä on kulunut jo tovi. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)