26. lokakuuta 2013

Mätsärissä taas

Tänään tuli taas vaihteeksi käytyä mätsärissä. Mukaani mätsäriin lähti pikkusiskoni ja Lilla ja Lyyli. Lyyliä en tosin kehään ilmoittanut taaskaan, vaan vain turistiksi. Se on kyllä reipastunut hirmuisesti, pikkuhiljaa sitä voisi ehkä alkaa viemään ihan kehäänkin asti! 
Osallistuin taas kerran vain junior handleriin. Odottelua ennen junnukehää oli aika kauan, sillä siinä oli ensin isot pennut. Vihdoin kuitenkin mekin päästiin kehään. Kisakoirana minulla oli siis Lilla. Junnuja oli muistaakseni 12 ja me kisattiin numerolla 9. 
Ensin mentiin yhdessä ympäri, sitten tuomari kiersi kaikkien luona katsomassa. Mitään yksilöarvostelua ei ollut ollenkaan. Sitten tuomari juoksutti kaksi kerrallaan edestakaisin. Meidän parina oli cockeri. 
Tämän jälkeen tuomari valitsi viisi kilpailijaa jatkoon. Me oltiin joukossa, mitä kyllä ihmettelin, sillä Lilla oli TODELLA väsynyt, eikä ollut ihan parhaimmillaan. Noh, jatkossa siis oltiin kuitenkin. Tuomari sijoitti ensin vitosen, sitten nelosen, sitten kolmosen ja sitten oltiin jäljellä enää minä ja Lilla ja tyttö villiksen kanssa. Mentiin vielä kierros ympäri ja sitten tuomari osoitti meidät ykkössijalle!!! 
Harmi, ettei taaskaan ole kuvia sieltä kehästä... Kamera oli kyllä mukana, mutta yllätys yllätys muistikortti oli jäänyt kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)