20. lokakuuta 2013

Mätsäri ja rallytokoilua

Käväistiin tänään Lillan kanssa mätsärissä. Lyyli oli myös mukana, mutta ainoastaan turistina totuttelemassa näyttelytunnelmaan. Osallistuin siis pelkästään junior handleriin. Lillan esiintymiseen olen taas kerran tosi tyytyväinen. 
     Ensin oli yksilöarvostelut ja sitten tuomari vaihdatti meillä koiria. Sain vaihdossa kääpiöpinserin. Ihan hyvin sain sen kulkemaan, mutta en saanut sitä kovin hyvin aseteltua, koska se ei antanut koskea takapäähänsä. Sitten tuomari alkoi sijoittamaan kilpailijoita. Kaksi oli enää jäljellä ja minä olin tässä joukossa. Tuomari vaihdatti vielä koiria, eli sain esitettäväkseni kääpiösnautserin. Seisomaan sain sen oikein hyvin, mutta liikkeistä ei sitten tullut yhtään mitään, sillä tämä käppänä veti tosi paljon omistajansa luokse. :D Saimme sitten taas omat koirat takaisin ja tuomari ojensi meille sinisen ruusukkeen, eli sijoituimme toiseksi.
 JH:n jälkeen jäimme vielä katsomaan erään lk. kääpiöuroksen esiintymisen, sen sijoitus oli lopulta pikkupentujen PUN2. 

Pari tuntia ehdittiin olla kotona ja sitten oli lähtö rallytokotreeneihin. Lunan kanssa siis treenaan yleensä, mutta sillä on juoksut eli täytyi valita Lillan ja Lyylin väliltä. Otin Lyylin, koska Lilla oli sen verran väsynyt mätsärin jäljiltä.
     Tämä oli Lyylin ensimmäinen kerta rallytokotreeneissä. Halli oli sille kyllä jo tuttu, sillä pentukurssi pidettiin samassa hallissa. Tehtiin treeniryhmän kanssa rata, mutta me ei menty Lyylin kanssa sitä rataa ollenkaan vaan harjoiteltiin lähinnä kaikkia perusliikkeitä, eli istumista, maahanmenoa ja seuraamista sekä myös pujottelua ja vähän hyppytekniikkaa. Lyyli oli hirmu reippaasti ja tämä on todella hyvää treeniä sille. Ensi viikolla taidan ottaa kyllä treeneihin mukaan myös Lillan, niin päästään ihan radoille treenaamaan kunnolla.

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta. Mila tosiaan on ihan hulluna mun perään, mutta sait sen kuitenkin tosi hyvin menemään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)