20. lokakuuta 2017

Oman seuran rally-tokokisat

Pari viikkoa sitten olin oman seuran rally-tokokisoissa täällä Kuopiossa. Olin koko päivän töissä ja siinä ohessa kisattiin Lunan kanssa AVOssa.
Kisapäivä alkoi alokasluokalla, jossa olin sihteerinä. Sihteerin homma on kyllä tosi mielenkiintoista, siinä näkee kaiken ihan eri tavalla kuin jos olisi vain yleisössä katsojana.
Alon jälkeen lähdin valmistelemaan Lunaa, joka oli odottanut koko aamun autossa. Onneksi se osaa odottaa rauhallisesti eikä stressaa.
Pian alkoikin rataantutustuminen. Koska kisasimme luokan toisina, kiersin vain radan nopeasti läpi ja hain Lunan. Se vaikutti aika energiseltä, mikä ei ole mikään ihme kun se oli levännyt koko aamun.

Meidän kisasuoritus ei mennyt mitenkään mainitsemisen arvoisesti. Luna jumitti heti alussa ja vilkuili yleisöön ja uusittiin jo heti eka kyltti. Kun mentiin pois päin yleisöstä, meno olikin ajoittain ihan kivan näköistä ja etenkin spiraalin Luna seurasi oikein kauniisti! Se olikin sitten ainut tehtävä mihin olin suorituksessamme tyytyväinen.
Toiseksi viimeisin kyltti oli hyppy. Aikaisemmin Luna on tehnyt sitä, että on kisoissa saattanut kokonaan kiertää esteen. No nyt se hyppäsi hirveällä innolla ja jatkoi samalla menolla matkaa varmaan kymmenisen metriä... :D Kyllä se sitten sai kuulonsa takaisin ja tuli luokse, mutta luonnollisesti -10p koska rintamasuunta muuttui. Ei oltaisi voitu uusia koska oltiin tehty jo sallitut uusimiset aikaisemmin.
Meidän meno oli taas sellaista etten itsekään tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Jotkut varmaan mietti, että mitä me tehdään kisoissa kun ei osata mitään, mutta treeneissä Luna on oikeasti kuin toinen koira. Varmaan koko halli minut mukaan lukien repesi siinä vaiheessa kun Luna päätti jatkaa hypyn jälkeen agilityradalla rallyn sijaan. Mäyräkoirat ♥


Rouva Lunskuukkeli radan jälkeen

Jäätiin neljä pistettä vajaaksi tuloksesta, minkä kyllä arvasin jo siinä vaiheessa kun poistuttiin kisaradalta. Mutta hei; pari vuotta sitten Pieksämäen kisoissa saatiin 10 pistettä koko radalta, eli olihan tämä yli 50p paremmin!!!! :D
Oman suorituksen jälkeen olimme vielä nollakoirakkona voittajassa, rata meni silleen ihan mukavasti mutta Luna päätti että istumiset sai tältä päivältä riittää. Minä päätin että ei kyllä riitä. Siinä sitten keskusteltiin hyvä tovi että istutaanko vai eikö istuta. Istuttiin lopulta.
Mestariluokassa toimin vielä sihteerinä ja sien jälkeen päivä oli paketissa. Yritin löytää tähän postaukseen kuvan siitä kisaradasta, mutta en löytänyt sitä netistä ja puhelimestakin olin jo poistanut kuvan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)