26. elokuuta 2017

Lyyli verijäljellä

Torstai-iltana kävin vetämässä verijäljen metsään Lyyliä varten. Jälki oli pituudeltaan n. 200 metriä, sillä tämä oli Lyylin ensimmäinen kerta verijäljellä. MEJÄ-kokeessahan jälki olisi sitten 900-1000m. Tein myös jäljelle vain yhden kulman kahden sijasta.
Perjantaina aamupäivällä lähdin Lyylin kanssa jäljelle. Jälki oli iältään n. 15 tuntia. Vein sorkan kaadolle, vaihdoin Lyylille pannan ja jälkihihnan ja sitten mentiin!

Lähdössä Lyyli merkkasi makauksen pissaamalla ja lähti parin minuutin tutkiskelun jälkeen varman oloisesti jäljestämään. Jonkin ajan päästä Lyyli ilmeisesti hukkasi jäljen hetkellisesti, sillä se lähti paluusuuntaan parin metrin verran. Nopeasti se löysi kuitenkin jäljen uudestaan.
Jäljen ainoan kulman eli makauksen Lyyli merkkasi mielestäni hyvin haistelemalla tarkasti. Viimeinen pätkä makaukselta kaadolle meni tosi hyvin, Lyyli jäljesti todella varmasti ja reippaasti. Kaadolle saavuttaessa Lyyli näytti kiinnostuksen sorkkaan haistelemalla.
Olen kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen Lyylin ekaan verijälkeen, kovin paljoa parannettavaa ei ilmennyt. Jatketaan treenailua ja ehkäpä joskus eksymme MEJÄ-kokeisiinkin.


Lyyli ja sorkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)