1. helmikuuta 2015

Kuulumisia + silmätarkki

Taas on ehtinyt vierähtää tovi tänne kirjoittelusta... Koulussa on nyt onneksi vähän helpompaa edes vähän aikaa, kun koeviikko loppui perjantaina. Wanhojen tanssit onkin jo alle kahden viikon kuluttua, en malttaisi millään odottaa!
Mitäs meille kuuluu? No, hyväähän meille! Mitään erikoista ei ole tapahtunut, perus arkea vain. Tämän vuoden ekat rally-tokotreenit oli 18.1, ja ne ovat siis joka sunnuntai. Tänään otin treeneihin mukaan Lyylin, sillä se ei ole ollut pitkään aikaan mukana rallyssa. Meillä menikin oikein mukavasti, Lyyli oli ihan mielettömän reipas ja taitava!
Kuten aiemmin täällä jo kerroin, pääsin Lunan kanssa sinne Lila's Dogcaren agilityn valmennusryhmään, joka starttaa 11.2. Huomenna meillä on ryhmän kanssa kokous, jossa käymme läpi mm. odotuksia ja tavoitteita.
Sitten iloisia uutisia: viime viikon sunnuntaina Kuopion Eläinlääkärikeskuksessa oli joukkotarkkipäivä, jossa kävimme Lunan kanssa. Silmätarkastus pelkästään, koska polvitarkastustulos on edelleen voimassa. Tämä tosiaan oli jo kolmas kerta, kun Lunalla tarkastettiin silmät, ja edelleen täysin terveet. Mahtavaa! Jossain vaiheessa pitäisi tarkistaa silmät ja polvet myös Lyyliltä, katsotaan milloin se onnistuu. Eipä sillä ole mikään kiire vielä.
Jotta tämä postaus ei olisi kuvaton, niin tässä muutama otos Instagram-tililtä. Meidät tosiaan löytää sieltä nimimerkillä @sausagetrio. 

1. Nam! | 2. Lempparimatto | 3. Joko aletaan nukkumaan? | 4. Lilla hallitsee rentoutumisen jalon taidon

1. Kolme kerää | 2. Mutta entä kun haluan nukkua JA syödä luuta?!? | 3. Viidakon kuningatar | 4. Lenkille... but first, let me take a selfie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)