31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013 tiivistetysti

Tätä vuotta on tosi vähän jäljellä, joten ajattelin tehdä tällaisen koosteen kuluneesta vuodesta.

MÄTSÄRIT
Käytiin muutamissa mätsäreissä, loppukesällä ja syksyllä tuli käytyä vähän enemmän kuin alkuvuodesta. Tällaisilla tuloksilla tänä vuonna:
Luna: 1 X pun. ei sij., parikilpailussa Lillan kanssa 2. sija
Lilla: 5 X JH2, 1 X JH1, 1 X JH ei sij., 1 X sin. ei sij., parikilpailussa Lunan kanssa 2. sija
Lyyli: 1 X SIN4

NÄYTTELYT
Tänä vuonna jäi näyttelyt vähemmälle mitä muina vuosina, suurin syy siihen oli Lunan pennut. Kuitenkin tuli käytyä neljässä näyttelyssä ja Lilla oli kasvattajansa mukana Elo-Kareliassa. 
Kuopio KV 25-26.5, lauantaina esitin erään mopsineidin tuloksella ERI3 ja molempina päivinä olin junnuissa. Sijoituksia ei tullut mutta 7-8 parhaan joukkoon yli kahdestakymmenestä päästiin kumpanakin päivänä. Todella kiva viikonloppu se kyllä oli ja mahtavassa seurassa tuli vietettyä! ;) 
Iisalmi KV 4.8, Luna oli PN2 ja sai ensimmäisen cacibinsa!!!! Lilla sai ERIn ilman SA:ta.
Joensuu KR & KV 10.-11.8, me ei oltu ollenkaan, mutta Lilla oli kasvattajansa mukana. Lauantailta tulos EH2 ja sunnuntailta EH1. 
Ristiina RN 25.8, Lilla ylitti odotukset ollen PN2 kera sertin! Luna debytoi valioluokassa hienoin tuloksin, nimittäin oli ROP. 
Suonenjoki RN 1.9, Luna oli PN2 ja Lilla sai ERIn ilman SA:ta. 

HARRASTAMINEN & KOULUTUS & KISAAMINEN
Lunan kanssa jäi alkuvuodesta pentujen takia rallytokotreenit aika vähälle, mutta syyskuussa osallistuttiin kuitenkin meidän ihka ensimmäisiin virallisiin rallytokokisoihin! Ne eivät kyllä menneet ihan nappiin, hylkyhän sieltä tuli mutta oltiin kuitenkin tuomarin suosikki ja saatiinpahan kisakokemusta.
Lyylin kanssa oltiin KPSH:n pentukurssilla syksyllä. Se oli Lyylille todellakin hyödyksi ja kyllä Lyyli siellä reipastui, vaikka todella ujo ja arka se on edelleen.
JH-valmennusviikonloppu oli lokakuussa, sieltä sai paljon uusia vinkkejä, taidot kehittyivät ja tutustui muihin junnuihin.
KPSH:n pentukurssiohjaajien koulutuspäivässä olin marraskuun lopussa. Siellä opeteltiin ohjaamaan pentukursseja ja näin pystyn siis toimimaan joskus pentukurssin ohjaajana.

MUUTA
Tämän vuoden isoin juttu oli kyllä ehdottomasti Lunan pennut! Se oli hieno kokemus ja on ollut hienoa saada katsoa Lyylin kasvua ja tuntea se ihan sen elämän ensi hetkistä asti. 
Kasvattajakurssi tuli myös käytyä äitini kanssa syyskuussa hyväksytysti läpi ja se kasvattajanimikin on tarkoitus hankkia kunhan vaan keksitään se, mutta se meneekin jo ensi vuoden puolelle.


Hieno vuosi kaiken kaikkiaan, mutta nyt on aika suunnata katseet vuoteen 2014 ja uusiin haasteisiin. Ensi vuoden tavoitepostaus tulee varmaan vuoden alussa. 
Hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)