21. joulukuuta 2013

Katsaus koirien vaatekaappiin

Nyt pääsette tutustumaan Lunan, Lillan ja Lyylin vaatekokoelmaan. Aika paljon erilaisia vaatteita noille on kerääntynyt. Osa vaatteista ovat "hupivaatteita", joita tulee joskus käytettyä mm. valokuvatessa.
Mallina toimii pääasiassa Luna, se on todellinen poseeraaja! Lyyli on selvästi tässä(kin) tullut äitiinsä, sekin on väläytellyt jo aika hienoja poseeraustaitoja. Lilla taas on vähän sellainen hätähousu, ettei se malta seisoa paikallaan saati katsella kameraan sekuntia pidempään. Lillankin päällä kuitenkin näette muutaman vaatekappaleen.

1. Minni&Mikki sadepuku, äitini tekemä. Suojaa sateelta hyvin, mutta ei kuralta niin hyvin.
2. Hurtan kurapuku. Suojaa todella hyvin kuralta, mutta kukaan koiristamme ei oikein tykkää pitää tätä ja lahkeet ovat hieman liian pitkät.

3. Biltemasta ostettu heijastinliivi (panta ei tullut mukana, vaan ostettu joskus erikseen jostakin). 
4. Kaksi eriväristä heijastinliiviä, ostettu joskus Mustista ja Mirristä tai marketista. Kellään ei ole omaa heijastinliiviä, vaan niitä vaihdellaan ihan miten sattuu.

5. Pinkki toppapuku, pari vuotta sitten ostettu mutten muista enää että mistä. Söpö puku, mutta huppu vähän epäkäytännöllinen, siksi tämä on harvemmin lenkeillä päällä.
6. Lehmäpuku, äitini tekemä + pipo, äitini tekemä. Lehmäpuku on ollut todella kovassa käytössä. Lämmin ja söpö.

7. Best Friendin takki, ihan uusi ja vasta pari kertaa käytetty mutta ihan hyvältä takilta vaikuttaa. Vähän iso, mutta kääpiömäykyille on todella vaikea löytää juuri sopivaa vaatetta!
8. Jyväskylän KV-näyttelystä vuonna 2011 ostettu takki. Todella hyvä ostos. Lämmin ja istuu lähes täydellisesti.

9. Buster-merkkinen takki, ostettu Mustista ja Mirristä. Hyvä ja paljon käytössä oleva takki, mutta liian lyhyt joten ollaan itse lisätty takaosaan fleeceä.
10. Söpö pinkki puku, ostettu Helsingin pentunäyttelystä. Aina välillä tulee käytettyä, ihan lämmin alkutalven puku, mutta tässäkin ehkä huppu vähän häiritsee.

11. Äitini tekemä puku, vanhasta ihmisten collegepuvusta tehty. Paljon käytössä ollut, nopeasti puettava ja riisuttava melko lämmin puku.
12. Fleecepuku, jonka äitini on tehnyt ihmisten fleecetakin hihasta. Tämäkin ollut jonkin verran käytössä, mutta ei yhtä helposti puettavissa kuin edellinen.

13. "Glittervillapaita", äitini tekemä sekä pipo, myös äitini tekemä. Villapaita on ollut aina välillä käytössä, mutta ei ole niin lämmin kuin muut villapaidat mitä meillä on.
14. Mummini tekemä villapaita. Käytössä yleensä syksyisin. Hyvä muuten, mutta haastava pukea päälle ja ottaa pois. Meillä on myös kaksi muuta lähes samannäköistä, oranssi joka on myös mummini tekemä ja vaaleanpunainen joka on äitini tekemä, mutta niistä en jaksanut ottaa kuvaa.

15, Merimiespuku. Aika ohut, mutta tulee käytettyä aina joskus esim. valokuvatessa tai kesällä viileämmällä säällä lenkillä.
16. Huppari. Ei tämäkään mikään kovin lämmin, mutta käytössä aina joskus.

17. Pinkki puku, jossa pääkallon kuva ja lukee "no princess". :D Ostettu Lyylille kesällä Itiksen Faunattaresta, nykyään ehkä vähän pienehkö. Välillä tulee käytettyä, lähinnä kuvatessa.
18. Prinsessapuku, ostettu muutama vuosi sitten muttei hajuakaan että mistä. Aika vähällä käytöllä ollut, mutta niin söpö että oli pakko ostaa.

19. Viilennysloimi, jonka tein muutama vuosi sitten lähinnä koiraleiriä varten. Todella kätevä kyllä myös kesäisin koiranäyttelyissä! Tarkoituksena olisi tehdä jokaiselle koiralle oma eli kaksi loimea lisää, kunhan vaan olisi aikaa joskus alkaa väsäämään.
20. Huivi, ei hajuakaan mistä ostettu/saatu. Huivit ovat käytössä silloin tällöin. 

21. Huivi, jonka voitin joskus kissapiirustuskilpailusta. Oikeasti tuo on kissoille tarkoitettu ja tuossahan on myös kissan kuva, mutta samahan tuota kai on koirallakin käyttää. :D
22. Mustin ja Mirrin muista häntä!-huivi. En muista yhtään onko tuo ostettu, saatu vai voitettu jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)