27. tammikuuta 2012

Pentukurssilla

Eilen oli Lillan ensimmäinen kerta pentukurssilla! Pentukurssi oli alkanut jo aikaisemmin, mutta emme päässeet sinne, koska Lillallahan oli juoksut. Nyt kuitenkin pääsimme ja Lilla opiskeli oikein innokkaasti! :) Vähän piti kuitenkin komennella muita koirakavereita haukkumalla, sen verran jännitti pikkuista.
  Kurssilla treenattiin tällä kerralla pääasiassa paikalla olemista. Olen Lillaan ihan hirmuisen tyytyväinen, se jaksoi jo aika hyvin olla paikoillaan. Tästä on hyvä jatkaa!! Ensi viikon torstaina siis kurssi jatkuu.

Katseltiin tarkemmin lähiaikoina täällä lähellä olevia näyttelyitä ja ollaan menossa Enoon 4.3. ja Polvijärvelle 4.1. Ilmottautumisia ei olla tosin vielä lähetetty, mutta kyllä tässä vielä hyvin kerkiää!


5 kommenttia:

 1. No nyt täytyy sanoo, että onpa komeet talvipalttoot. Mulla on Pyry-papan vanhoja, kun kaupasta ei taho löytyy sopivaa kokoa, siis pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! Vaaleanpunainen puku on Lemmikkimessuilta marraskuussa ostettu ja alempi mamman tekeleitä. Ollaan myös löydetty monta sopivaa pukua Mustista ja Mirristä. Jokunen puku tuunattu myös aikuisen fleecetakin hihasta. :D

   Poista
 2. Heippa! (--:
  Kiitos kun olet blogiani jaksanut seurata, mutta poistan sen nytten, koska aloitin uuden ja erilaisen blogin kuin se mikä oli, eli Falling without tears.
  Jos kiinnostaa niin käyppä katsomassa millainen uusi blogini 'tulee olemaan', eli vasta olen sitä aloitellut. (--:
  Uusi: http://the-place-where-i-belong.blogspot.com/

  PS. Awwww♥ Yli söpö koiruli♥ (---:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)