14. tammikuuta 2012

Kajaani KV 14.1.2012

Tänään aamulla seitsämän aikoihin lähdettiin täältä Kuopiosta Lillan ja Lunan kasvattajan, Kristiinan kanssa kohti Kajaania. Matkalla pysähdyttiin Iisalmessa, ja otimme Einarin porukat mukaan.
 Ajomatka meni hyvin, meinasin siinä melkein nukahtaa koska väsytti aika paljon, olinhan sentään jo kuudelta herännyt! Kajaaniin saavuimme joskus kymmenen aikoihin ja kävimme jollain huoltiksella syömässä ja sitten mentiin halliin odottelemaan mäykkykehän alkamista.
 Se näyttely oli Kajaanin pallohallissa, joten oletettiin että siellä olisi ollut tosi kylmä (viime vuonna oli ihan jäätävää), mut siellä olikin iha semi lämmin!
 Mäykkyjen arvostelu sitten alkoi ja ensin oli vuorossa lk. kaniinit. Niitä oli vain kolme ja sitten olikin Lillan ja minun vuoro mennä kehään! Mua jännitti ihan hirveesti, mut turhaan: Lilla esiintyi tosi hyvin ja tuloksena KP & ROP-pentu! Siis ihan mahtavaa oikeesti, sieltä se tuli se roppi kera mahtavan arvostelun!

PAHOITTELEN KOSKA VINO

"lällispöö, kato mun palkintoja" ;)


Tuomarina lyhkäreillä oli Marjo Nygård. Mielestäni todella hyvä tuomari! Oli todella ystävällinen ja mukava, nauroi ja hymyili ja kohteli koiraa hyvin! :) Ehdottomasti veisin koirani tuolle tuomarille uudestaan.
Ja arvostelu näyttää tältä:  
"8kk narttu, jolla kaunis-ilmeinen pää, oikea purenta, hyvä kaula, jo erittäin hyvä eturinta, hieman ulkokierteiset etukäpälät, olkavarsi saisi olla hieman pidempi ja viistompi, hyvät takakulmaukset, hyvä rintakehä, liikkuu hyvällä askeleella, esiintyy iloisesti."
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.

Kehän jälkeen katsoin Eikan ja Oskarin esiintymiset, molemmille pojille EH.
Koska Olgan kehän alkuun oli vielä piiitkä aika, lähdin kiertelemään myyntikojuja. Sieltä tarttui mukaan tälläinen kaulapanta:


Hintaa pannalla oli 8€.

Siinä sitten käytiin syömässä ja katseltiin kehiä yms. ja vihdoin oli Olgan vuoro mennä kehään. Venäjän kaunotar hurmasi valeraskaanakin, ollen ROP kera cacibin! ;) roppihan meinasi sitä että seuraavaks RYP kehään. Joten aikaa riitti taas shoppailulle ja muulle. Olga ei sijoittunut enää ryhmäkehässä. Lähdettiin sitten ajelemaan kotia päin ja matka sujui taas hyvin, Kotona oltiin joskus kahdeksan aikoihin ja Lilla melkein heti meni nukkumaan kun sitä väsytti niin kovin, mutta eipä ihmekkään!
Tosi kiva reissu oli, kiitos vaan niille ketkä oli mukana! =)

ylpeät koiranomistajat ;D

2 kommenttia:

  1. Onnee söpöliini! Joo, täytyy katsoo koiranäytelmiä Savon ja Pohjanmaan suunnilta niin voitas telmiä yhdessä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)