27. syyskuuta 2011

Rally-tokoviikonloppu 24.-25.9.2011

Oltiin Lunan kanssa rallytokon toimintaviikonlopussa Maaningalla, KPSH ry:n omistamalla Haukkumajalla. Lauantaina ohjelmassa oli mm. yhteislenkkeilyä ja joukkueviesti. Yhteislenkillä Luna tykkäsi juosta muitten isompien koirien kanssa, vaikka ei leikkimään uskaltanutkaan :D Viestissä oli neljä osuutta, joukkueessa oli neljä koirakkoa. Minun ja Lunan kanssa joukkueessa oli Luca pinseri, Kiki sheltti ja Sami nöffi. Me tehtiin Lunan kanssa rasti, jossa piti kävellä pieni matka niin, että täysi vesimuki oli samassa kädessä missä oli hihna ja mitä vähemmän koira veti, sitä vähemmän vettä mukista tippui. Luna meni hyvin ja meillä ei tippunut paljoakaan. Meidän joukkueemme voittikin viestin :)
Emme jääneet Lunan kanssa majalle yöksi, vaikka jotkut jäivätkin.

Seuraavana päivänä vuorossa oli rallytokotreeniä ja kisat. Joensuusta tuli kouluttaja, joka oli samalla myös kilpailun tuomari.  Treenit menivät ihan hyvin, välillä tosin Lunan motivaatio katosi täysin. Kisoissa osallistuttiin sitten sekä alokasluokkaat että avoimeen luokkaan. Ne kisat menivät tosi huonosti mutta saatiinpahan ainakin kokemusta :D

Mahtava viikonloppu kaikenkaikkiaan oli, kiitos paljon kaikille!!! :) Joskus uudestaan? Tässä alla vielä kuvia viikonlopulta. Suurimman osan kuvista on kuvannut Janni ja Sanna.

Luna, Vipinä, Hertta & Muusa


 
Luna & Vipinä


Luna, Muusa & LucaKoko porukka!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)