29. syyskuuta 2011

Mäykkytreffit

Tänään oli taas pitkästä aikaa mäykkytreffit täällä Kuopiossa :) Itä-Suomen mäykyt siis järjestäjänä. Ensin käytiin kävelemässä noin tunnin yhteislenkki, jonka jälkeen mentiin vielä tunniksi M&M areenalle treenaamaan näyttelyitä.
Lunaa nappasi huulesta yksi mäykky siellä, ja Lunalla rupesi vuotamaan verta siitä ja siihen tuli sellainen kolo, mutta onneksi ei tarvinnut eläinlääkäriin lähteä ja se näyttää nyt jo paremmalta. Tänään oli sitten Lillan ekat näyttelyharkat näin isossa porukassa, mäykkyjä oli tosiaan ihmeen paljon! Lilla oli vähän hermostunut mutta meni silti ihan mukavasti kun ottaa huomioon että ihan ensimmäiset kunnon harkat :) Sunnuntaina ollaan kanssa menossa harkkoihin, koska pitää treenata sitä marraskuun pentunäyttelyitä varten! En tiedä, milloin päästään Lillukan ekoihin mätsäreihin, kun 9.10 olisi kyllä mätsärit mutta me ei sinne päästä.
Harmi kun nyt ei ole mitään kuvia, mulla oli kyllä siellä treffeillä kamera mukana mutta empäs sitten kerennyt kuvata... Mutta äiti osti mulle sieltä semmosen Itä-Suomen mäykkyjen treeniliivin, tämmönen se siis on:1 kommentti:

  1. Tunnustuksia! http://nettastage.vuodatus.net/blog/3032780/tunnustus/
    -Aniline ja Netta

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)