28. maaliskuuta 2015

SAJ:n erkkari, Kuopio 22.3.2015

Viime sunnuntai vierähti ajokoirien erikoisnäyttelyssä täällä Kuopiossa. Kaverini Emma pyysi minua apuun handlaamaan suomenajokoiria ja tottakai suostuin.
Menin paikalle jo aamusta, koska halusin nähdä Emman lapsi&koira-kisan. Voittohan sieltä napsahti, eikä ihme! Sen jälkeen pääsin kokeilemaan eri koiria, muistaakseni ainakin Mirandaa ja Kamua. Emma käski mut sitten Kamun kanssa kehään. Sieltä tuli valitettavasti EVA, koska viime kesän eläinlääkärissä ramppauksen takia Kamu oli aivan mielettömän pelokas, eikä antanut tuomarin katsoa hampaita tai mitata... Muuten se esiintyi tosi kauniisti! 
Seuraavaksi minut pyydettiin esittämään Miranda. Se esiintyi hirmu kivasti, tuloksena AVO ERI. Kilpailuluokassa siis ei enää sijoitusta, mutta siellä olikin hirmuisesti todella tasokkaita koiria.
Kasvattajaluokassa esitin myös Mirandan. Yhteensä taisi olla viisi kasvattajaryhmää, Satumeren tulos KP3.
Kasvattajaluokan jälkeen taisi olla jälkeläisluokka ja sitten alkoi paras pää -kilpailu, jonka jälkeen parhaat käpälät -kilpailu. Sinne pääsi rotukehässä valitut koirakot. Esitin paras pää -kilpailussa Nakun, ja parhaat käpälät -kilpailussa hihnan päässä oli jälleen ihana Miranda. Kummallekaan ei tullut sieltä sen kummempaa menestystä.
Olipa kyllä todella mukava päivä ja oli kiva olla avuksi. Kaiken lisäksi törmäsin näyttelyssä ihan sattumalta kaveriini Nooraan, joka oli tullut Kajaanista tänne. Juttua meinasi riittää loputtomiin, viime näkemästä kun oli ehtinyt kulua muutama kuukausi.


Yhden ihan kivan tilannekuvan bongasin myös. :D Tämä on siis Satumeren kasvattajaluokasta, minä ja Miranda ollaan kuvassa toinen oikealta. Kuvan on ottanut Suvi-Tuulia Vilokkinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)