13. joulukuuta 2014

Helsinki Winner 2014

Viime viikonlopun vietin Helsingissä Lillan kanssa, itsenäisyyspäivä vierähti messarissa. Matkaan lähdimme perjantai-iltapäivänä junalla. Se oli Lillan ensimmäinen junamatka, mutta se sujui oikein hyvin. Lilla lähinnä vain nukkui tai söi luuta. Kouvolassa oli pidempi pysähdys ja siinä ehdin käyttää Lillaa pihalla.
Perillä Helsingissä olimme klo 21 aikoihin. Rautatieasemalta menimme metrolla tätini luo yöksi. Se oli samalla Lillan ensimmäinen metromatka, tähän viikonloppuun mahtui paljon uusia kokemuksia. Metrossa Lilla oli ehkä vähän levoton, kun oli niin paljon väkeä ja melua. Illalla kävin Lillan kanssa ihan hyvän pituisella lenkillä ja se tuli todellakin tarpeeseen, sillä onhan viiden tunnin junassa istuminen hieman puuduttavaa.
Lauantaiaamuna herätys oli melko aikaisin. Yö oli sujunut rauhallisesti, Lilla ei herättänyt minua kertaakaan. Se nukkui vieressäni sängyssä, samoin kuin aina kotonakin. Annoin Lillalle aamuruoan, käytin sen lenkillä ja laitoin itseni kuntoon päivää varten. Sitten lähdimme kohti Pasilaa ja messukeskusta, ensin metrolla ja sitten lähijunalla. Matkat sujuivat taas hyvin, enkä edes eksynyt kertaakaan. :D
Messukeskukseen päästyäni menin ensin käymään mäykkykehällä, jossa oli menossa lk. kääpiöurokset. Kehällä tapasin muutamia tuttuja, mutta kyllä oli taas ihan hirveästi venäläisiä mäykkyjä. Katselin niitä jonkin aikaa ja sitten suuntasin JH-kehälle, jossa tapasin Elinan ja hänen kisakoiransa, cavaliertyttö Wiivin. Vähän myöhemmin seuraamme liittyi myös Noora kisakoiransa englanninkääpiöterrieri Phoenan kanssa.
Itse kisasuorituksesta voisin kertoa tässä välissä. Kisaajat oli jaettu ryhmiin, joissa oli kaikissa ehkä noin 10 kisaajaa. Kisasin numerolla 74. Menimme ensin yhdessä ympäri. Lilla meni tosi nätisti, ei mitään moitittavaa.
Sitten oli yksilöarvostelut. Mielestäni suorituksemme meni hyvin, ja siitä jäi hyvä fiilis! Etenkin pöydällä olo ja hampaiden näyttäminen sujuivat tosi kivasti, tuomarikin sanoi, että "very nice!". Meillähän on siis ollut juuri tuon pöydällä olon ja hampaiden näyttämisen kanssa ongelmia viime aikoina, kun Lilla on hyörinyt levottomana pyödällä joka suuntaan. Tuomari pyysi tekemään kolmion ja sitten edestakaisin. Nekin sujuivat muuten hyvin, mutta edestakaisin-liikkeessä Lilla haukkui jonkin verran.
Arvostelussa oli kaikki muu erinomaista, paitsi yksilöliikkeet ja seisottaminen erittäin hyvä. Me emme siis jatkoon päässeet, mutta jäi kyllä tosi hyvä fiilis meidän viimeisestä kisasta! Tuomarina oli Katja Rauhut Saksasta.
Ennen JH:ta ennätimme kierrellä jonkin verran, mutta sitten kehän jälkeen oli paljon enemmän aikaa. Kiertelimme siis Elinan ja Nooran kanssa. Ja kyllähän sieltä tarttui mukaan vähän kaikenlaista: paljon luita ja nameja, namipussi, puolikuristava kaulapanta Lillalle, koirille pari pukua, jne... Sen lisäksi sain Elinalta joululahjaksi ihanan mäykkymagneetin!
Pois lähdimme muistaakseni joskus neljän aikoihin. Päivä oli melko raskas, mutta ihan mahtava! Ja oli tosi kiva viettää aikaa Elinan ja Nooran kanssa, viimeksi nimittäin näin heitä elokuussa.
Sunnuntaina oli kotiinlähtö. Junamatka sujui rauhallisissa tunnelmissa, Lilla oli ihan väsynyt ja nukkuikin suurimman osan ajasta.
Nyt sitten vähän kuvasatoa viikonlopulta. Nooralla on myös kamerassaan muutamia kuvia minusta ja Lillasta kehässä, pyrin saamaan ne tänne mahdollisimman pian.


Hih :D

Wiivi ja Elina :>Muun muassa tällaista kaikkea lähti mukaan messarista...

Lilla-neiti testaamassa uutta pantaa

Helsingistä kotiin lähdössä...

Junassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)