4. tammikuuta 2014

Mätsäripäivä

Tänään oltiin pitkästä aikaa mätsärissä. Päivä oli pitkä ja aika väsyttävä mutta tosi mukava ja tulostenkin kannalta meni huippuhyvin. Minä olin siellä mätsärissä myös töissä, ilmoittautumisessa. Lyylin ilmoitin pikkupentuihin sillä se tarvitsee treeniä ja Lunan ja itseni ilmoitin junior handleriin. Yleensähän minulla on Lilla junnukehässä, Lunan kanssa en itseasiassa ole kisannut junnuissa puoleentoista vuoteen!
JH-kehässä oli yhteensä 18 kilpailijaa, eli harvinaisen paljon. Aluksi seisotimme koiria ja tuomari kiersi kaikkien luona, muttei kuitenkaan tutkinut tai kysynyt mitään. Sitten hän jakoi meidät kahteen ryhmään ja mentiin niissä ryhmissä yhdessä muutamia kertoja ympäri. Tämän jälkeen tuomari käski meidän taas seisottaa koiria ja hän alkoi napsimaan jatkoon menijät. Yksilöarvosteluja siis ei ollut ollenkaan. Meidät valittiin jatkoon ensimmäisenä. Tuomari valitsi vielä kolme muuta koirakkoa jatkoon ja sitten mentiin useamman kerran ympäri. Lopulta tuomari alkoi sijoittamaan kilpailijoita. Me oltiin JH2!
JH-kehän jälkeen piti odottaa kauan että päästiin Lyylin kanssa kehään. Pikkupentuja oli yli 40 ja meidän numero oli 37. Lyyli oli aika väsynyt ja stressaantunut kehään mennessä. Meidän pari oli englanninspringeri. Lyyli oli tosi arka ja pelokas pöydällä, mutta antoi kuitenkin näyttää hampaat! Lyyli myös liikkui tosi hyvin. Me saatiin punainen nauha. 
Punaisten kehää ei tarvinnut onneksi kauaa odotella. Kehä oli tosi pieni ja siellä oli yli 20 koiraa, eli oli todella ahdasta. Liikkeet otettiin kahdessa ryhmässä. Sitten tuomari alkoi tiputtamaan koiria. Siinä meni tuskallisen kauan, mutta Lyyli malttoi seistä aivan mielettömän hyvin!!! Lopulta olimme neljän parhaan joukossa, mikä oli melkoinen yllätys, sillä minulla ei todellakaan ollut mitään odotuksia. Sieltä kehästä meille lähti mukaan keltainen ruusuke, mikä tarkoittaa että Lyyli oli PUN3!

Mätsärissä, ennen Lyylin kehääEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)