9. marraskuuta 2013

Mätsäri + kuulumisia

Oltiin taas tänään mätsärissä. Lähdin mätsäriin Lillan kanssa kahdestaan, mutta mätsärissä oli kyllä paljon tuttuja. Osallistuttiin taas vain junior handleriin. Ennen tuli osallistuttua myös "normikehään", mutta en nykyään jaksa jäädä niin pitkäksi aikaa odottelemaan. Ehkä sitten taas, kun en enää junnukehiin pääse. 
  JH oli melkein heti alussa, eli pitkään ei tarvinnut odotella. Tuomarina oli Eila Kettunen (Eipä's kennel). Osallistujia oli kahdeksan. Ensin tuomari kiersi kaikkien luona ja kysyi koiran ja esittäjän iän. Sitten hän juoksutti kaikki yhdessä kierroksen ympäri ja sen jälkeen oli yksilöarvostelut. Meillä meni se aika huonosti, johtuen ihan omista töppäilyistäni, ei suinkaan Lillasta. Esim. en kiinnittänyt tarpeeksi huomiota siihen, missä tuomari on. Edestakaisessa sitten mentiin aikalailla sivussa siltä suoralta linjalta tuomariin. 
  Yksilöarvosteluiden jälkeen tuomari juoksutti kaksi kerrallaan edestakaisin. Meidän parina oli villis. Tämän jälkeen tuomari myös vaihdatti Lillan ja villiksen keskenään. En todellakaan ole tottunut esittämään villakoiran tyyppisiä koiria, mutta selvisin kuitenkin jotenkuten. Tämä tuomari oli sellainen, että hän ei ollenkaan tiputtanut pois ketään kilpailijaa, vaan sijoitti neljä parasta kun kaikki kahdeksan olivat vielä kehässä. Me tultiin lopulta toiseksi. Villakoira voitti, mielestäni täysin ansaitusti!! Onnea vielä tätäkin kautta. :)Voisin kertoa vähän muitakin kuulumisia. Ei olla mitään erikoista tehty oikeastaan, rallytokossa ollaan toki käyty joka sunnuntai. Viime sunnuntaina oltiin myös mäykkytreffeillä Lyylin kanssa, M&M-areenalla. Ohjelmassa oli näyttelytreenaamista. Lyyli liikkui hirmu hyvin, olen ihan yllättynyt miten hyvin! Pöydälläkin se seisoi hyvin, mutta kun "tuomari" tuli tutkimaan, niin Lyyli pelkäsi todella paljon, kuten odotinkin. Sitä siis pitää edelleen kovasti treenata.

   Kuva © Liisa Laukkanen                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)