4. maaliskuuta 2012

Eno RN 4.3.2012

Käväistiin koirien kanssa Enon näyttelyssä.
 Tuomari veti tosi tiukkaa linjaa, ei antanut kuin muutaman ERI:n, ja antoi tosi paljon EH:ta, H:ta ja EVA:nkin taisi antaa. Mutta tyttöjen tulokset näyttää tältä:

Luna AVO ERI AVK1
"Oikeat mittasuhteet, sopiva kunto?, oikealinjainen nartun pää, hyvät silmät ja korvat. Kaula voisi olla kuivempi, hyvä ylälinja. Riittävä eturinta, hieman lyhyt olkavarsi. Oikean mallinen riittävän pitkä rintakehä, hyvät takakulmaukset. Hieman litteät käpälät ja liian pitkät kynnet. Oikea askelpituus. Selkä painuu pahasti liikkeessä."


Lilla JUN ERI JUK1
"Erinomaiset mittasuhteet, sopiva luusto. Oikealinjainen pää, jossa vielä pennun ilme. Hyvät tummat silmät. Oikein kiinnittynyt kaula. Kaunis kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Melko lyhyt olkavarsi. Ulkokierteiset etukäpälät. Oik. suunt. hieman lyhyt rintakehä. Pitkähkö lanneosa, hyvät takakulmaukset. Vielä pentukarva. Oikea askelpituus. Eturaajat voisivat olla edestä katsottuna suoremmat."


 Arvostelut oli kirjotettu niin epäselvällä käsialalla, ettei niistä oikeen saa selvää joten nuissa voi olla jotain virheitä, pahoittelen!
  
Tuomarina mäykyillä oli Leni Finne. Kuten jo alussa mainitsin, tiukka tuomari. Todella mukava, juttelee paljon. Tutkii koiran - varsinkin hännän - todella tarkasti. Juoksuttaa ja seisottaa melko vähän.tämmönen panta tarttu mukaan, hintaa oli 22€

4 kommenttia:

 1. Hyvin teillä oli näytelmässä mennyt. Onnee! Noi olkavarret taitavat olla meidän suvun heikkous? Muistelen, että niistä minullekin huomautettiin.

  Menen tänään yksityistunnille näytelmäharkkoihin. Enhän mä mitään harjotusta tarvii, mut kun toi äippä... Aatelkaa nyt, mä joudun raahaamaan sitä siellä näytelmässä perässäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikun vaan tsemppiä harkkoihin, juoksutahan äippääs :)

   Poista
 2. Voi että on kauniita koiria!Onnea näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)