30. joulukuuta 2011

Vuosi vaihtuu !

Aattelin nyt kun tää vuosi on ihan lopuillaan jo niin tehdä tälläsen jutun missä tiivistän vuoden tapahtumat yhteen postaukseen. Idean tähän sain Netan blogista :)

MATKUSTELU
Vuonna 2011 kävimme ainakin Kajaanissa, Helsingissä, Varkaudessa, Pieksämäellä, Riistavedellä, Nurmeksessa, Ristiinassa, Jyväskylässä ja Tahkolla. Kyllä varmaan muuallakin matkustelimme mutta ei nyt tule mieleen :D Osa nuista on koiranäyttelymatkoja, mutta osassa kävimme sitten ihan muuten vaan niin että koirat oli mukana. Tänä vuonna oli Lunan elämän ensimmäinen bussi- ja junamatka! Bussimatka oli tosin ihan lyhyt vaan, mutta junamatkat oli täältä Kuopiosta Pieksämäelle ja takaisin! Luna osasi ihan hyvin matkustaa, vaikkakin junassa oli silloin todella hiostavaa kun oli kesäkuu. Lillan elämän ensimmäiset automatkat olivat tietenkin tänä vuonna, koska tänä vuonnahan se syntyikin. Myös muutama pitkä ajomatka mahtui tähän vuoteen, kuten täältä Helsinkiin, ja takaisin. Ihan mukavasti Lilla osaa matkustaa, vaikka välillä se vinkuukin. Matkapahoinvointia ei onneksi kummallakaan esiinny. MÄTSÄRIT
Tänä vuonna on tullut joitakin mätsäreitä kierreltyä, nyt loppuvuodesta vähemmän. Merkittävimmiksi sijoituksiksi mieleeni jäivät minun ja Lunan JH3 -sijoitus alkuvuodelta, sekä Lunan upea PUN1 & BIS2 sijoitus alkukesältä ja koiraleirin mätsärin BIS1!!! Lillan kanssa tänä vuonna käytiin pelkästään yhdessä mätsärissä, josta tuloksena sininen nauha.

Kuopion mätsäri 9.6, BIS-kehästä

NÄYTTELYT
Käytiin yhteensä kuudessa näyttelyssä, tulokset olivat hyvin vaihtelevia. 2 x EH, 4 x ERI, 2 x SA, 1 x PN4, 1 x PN1, 1 x SERT, 1 x ROP sekä sitten se Lillan pentunäyttely, mistä tuloksena PEK1.
Tämän lisäksi käytiin ekoissa JH:ssa tänä vuonna, Kajaanissa josta tuloksena JH4 ja Helsingissä, jossa emme sijoittuneet. Molempiin siis osallistuin Lunan kanssa.

Kajaani 14.8, JH-kehästä

HARRASTAMINEN & KOULUTTAMINEN
Alotettiin Lunan kanssa tämän vuoden alussa (jos muistan oikein???) se rallytoko, olen ihan tykännyt siitä ja Luna ainakin tykkää siitä hirveesti!! Ollaan yhdissä möllikisoissakin startattu, mutta siellä nyt meni miten meni... Ite haluaisin päästä agilitykurssille Lunan kanssa, mutta täällä ei niitä alkeiskursseja ala kovin usein...
Lillan kanssa ollaan tänä vuonna harjoiteltu mm. istumista, ja tammikuussa ollaan menossa KPSH:n pentukurssille.

Rallytokoa!
  
LEIRIT YM. TAPAHTUMAT
Kesällä oltiin tosiaan siellä 4H-liiton järjestämällä koiraleirillä Nurmeksessa. Tykkäsin ihan tosi paljon, ens kesänäkin kiinnostas mennä jonnekkin leirille. Eniten houkuttelee SKL:n Suurleiri, mutta enpä sitten tiedä että miten kerkeisin sinnekkin kun on kesällä myös se ripari ja kaikenlaista muuta.
Oltiin syksyllä, taisi olla syyskuuta, rallytokon toimintapäivässä Maaningalla, KPSH:n Haukkumajalla. Siellä oli kaikenlaista toimintaa rallyyn liittyen ja kouluttaja tuli myös Joensuusta kouluttamaan meitä! Toimintapäivä kesti siis viikonlopun, ja sunnuntaina oli ne möllikisat. Tykkäsin kyllä ja toivottavasti tällainen samanlainen tapahtuma järjestetään myös sitten ensi vuonna! :)

Koiraleiriltä, Luna & Mimmi :)

Koiraleiriltä tämäkin kuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)