16. elokuuta 2011

Kajaani RN 14.8.2011.

Tänään oli sitten vuorossa Kajaanin ryhmis. Mäykkyjen kehä oli tosi paljon myöhässä, ja kun menin myös Junior handleriin, niin ne meinasivat tulla päällekkäin, mutta kyllä sitten onneksi juuri ja juuri kerettiin molempiin kehiin. Ensiin oli JH, vaikka alussa olisi pitänyt olla ensiksi rotukehä. Kumminkin, se tuomari oli tosi mukava. Ensin mentiin kaikki yhdessä kehää ympäri ja sitten hän katsoi kaikki yksitellen läpi. Ensin hän pyysi Lunan pöydälle ja näytin siinä Lunan hampaat sille tuomarille. Sitten se tuomari käski vielä juoksuttamaan edestakaisin, ja toki myös seisottamaan koiran. Koiria ei onneksi vaihdettu, minua kauhistutti koko ajatus ja sekin, jos oltaisiin siellä kehässä jotain L:ää tai T:tä jouduttu tekemään. Olihan tuo minun eka kerta Junior handlerissa. Yllätyin kyllä ihan täydellisesti, kun oltiin JH4! 14-17 vuotiaiden sarjassa oli minun ja Lunan lisäksi 7 tai 8 koirakkoa, joista 5 sijoittui. Saatiin sitten sellainen aika iso vaal. vihreä ruusuke ja pokaali. Junior handlerissa oli tuomarina Kristiina Peltokallio.

No, sitten melkein heti jo alkoikin lk. kääpiömäykkyjen arvostelu ja niitähän oli vaan yksi. :D Ensin seisotin Lunan siinä ja sitten juoksutin Lunaa muutaman kerran kehää ympäri ja Luna kyllä juoksi upeesti ja sen jälkeen tuomari pyysi pöydälle. Hän sitten tutki Lunan ja Luna oli siinä pöydällä tosi hyvin, ei mitään moittimista siinäkään. Kun se tuomari oli tutkinut Lunan niin sitten hän pyysi vielä juoksemaan muutaman kerran kehää ympäri ja sitten hän jo ojensi meille ROP ruusukkeen!! Olin ihan ihmeissäni että mitä?! Luulin että saataisiin enintään ERI ilman SA:ta. Mutta Luna olikin ROP!!!! Ja sai viimeisen SERTinsä!!! Eli Luna on nyt koetulosta vailla, jos me se saataisiin joskus niin sitten Lunasta tulisi Suomen muotovalio :) Mutta ei sillä ole mikään kiire. 

Päivän tulos siis: AVO ERI1 SA PN1 SERT & ROP

Ja tuomarina lk. kääpiöillä oli Anita Alatalo, tosi mukava tuomari, kohteli koiria pöydällä hellävaraisesti mutta kuitenkin tutki tarkasti. Juoksutti koiria aika paljon.

Arvostelu: "2v 5kk. Kauniit ääriviivat. Hyvä purenta. Kaunis pää. Hieman kaulanalusnahkaa. Hyvä selkä, runko & köli. Kauniisti kulm. raajat. Erinom. liike."

Olen siis niin tyytyväinen oikeesti Luna on ihan upea pikku maastonakki neitinen ihanuus ei voi muuta sanoa mutta tottakai Luna on silti maailman ihanin (Lillaa unohtamatta!!) vaikka Luna ei pärjäisikään ♥ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)